Svettas du för mycket?

Överdriven svettning, svettiga händer och dålig kroppslukt är bara några av många problem med svettning. Läs här för att bekämpa oönskade svettning.

Svettas du för mycket?
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Hälsa och kropp

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Läs också: Hur att stoppa problem med svettning

Författaren Mike Ramsey hade problem med svettningar hela livet. Till slut bestämde han sig för att nog var nog, och han sökte råd och vände varje sten för att ta reda på hur att bota hans svettproblem.

Ramsey gick systematiska åtgärder, och äntligen hittat han en lösning på problemet med svetting:

Resultatet blev guiden Stoppa svettning och börja leva.

Det finns tyvärr inga svenska upplagan av boken, och boken är inte tillgänglig i svenska bokhandlar. Däremot kan du beställa boken i eBook format direkt från denna sajten, detta är en webbplats som ägs av författaren Mike Ramsey.

Svettningproblem: Inte ovanligt att svettas mycket

Problem med svetting är inte ovanligt, men många är direkt pinsamt över dessa frågor.

Om du svettas mer än en vanlig människa, kan du känna utanför. Du är den enda svettning.

Det är möjligt att reducera nivån av svettning. Du svettas för mycket av en anledning, men orsaken kan vara många saker. För att komma till botten med problemet, måste vi se vad som producerar svett.

svårt att förstå varför du svettas för mycket

Forskare vet fortfarande inte exakt varför vissa människor har problem med överdriven svettning. En normal person svettas mellan 1 liter och 1 1/2 liter under en dag.

Vissa svettas mer, eller de har problemområden så att de svettas mycket under extra armar, ryggen, pannan eller de lider av svettiga handflator / svettiga händer.

Den mänskliga kroppen har cirka fyra miljoner bläck körtlar och en fysiologiskt fel som påverkar dessa kan vara orsaken. Problem relaterade till överdriven svettning drabbar båda könen.

Lyckligtvis finns det sätt att begränsa överdriven svettning på. Vi vill titta på nu.

Svett är inte bara ett problem

Svettning är faktiskt viktigt. Ingen svett, skulle det vara omöjligt för kroppen att hålla huden fuktig nog, och du skulle inte kunna minska din kroppstemperatur. Svettning har många användbara funktioner som är absolut nödvändigt om vi ska överleva.

Därför bör man också vara försiktig med läkemedel och åtgärder för att minska svettning.

Två typer av svett

Det är viktigt att förstå att kroppen har två typer av svettkörtlar.

Vissa svettkörtlar producerar svett lukt och fann, till exempel i armhålorna och runt anus. Denna svett utsöndrar en unik kroppslukt som är unik för var och en av oss.

Obehaglig kroppslukt: De sorgligt att lukta illa, har en svettning problem kan inte lösas genom att ta en daglig dusch. När du har fått ut ur duschen och börjar bli aktiv, kommer personen att få tillbaka den dåliga kroppslukt.

En annan typ av svettkörtlar har till uppgift att justera kroppstemperaturen. Det kyler oss när det är varmt, och porerna förblir stängda och håller dig varm när det är kallt. Dessa körtlar är nästan hela kroppen.

Om du svettas för mycket så det är nog ett problem i samband med denna andra typ av svettkörtlar.

Oavsett om du plågas av dålig kroppslukt eller svett för mycket över hela kroppen eller delar av kroppen, så det bör finnas ett sätt att minska och eliminera svettning problem.

Vetenskap och svettningar

Vetenskapen har inte prioriterat svettning problem i samma utsträckning som andra hälsoproblem. Det är främst den vitala eller frågor som berör väldigt många människor är inriktade på.

Problem med svettning är en "nisch", och du svettas för mycket eller har dålig kroppslukt är inte den bästa vetenskapliga data för att förstå ditt problem.

Lösning på dålig kroppslukt och överdriven svettning

Det är inte alltid lätt att förstå varför du svettas för mycket eller varför så dåligt kroppslukt.

Skulle du vara nöjd om någon visade dig vad du ska göra för att bli av med problem, även om de skulle kunna peka på orsaken.

Boken till författar Mike Ramsey är just om detta. Han har hjälpt över 14.000 patienter via sin hemsida som nu har kommit till rätta med problemen efter att ha använt hans metod.

Läs mer om metoden som kan hjälpa dig minska ditt svett-problem och eliminera överdriven svettning.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.