Ta bort nevus

Det är möjligt att ta bort nevus, födelsemärker och leverfläcker säkert utan att använda laser eller kirurgi. Här undersöker vi ett naturligt och säkert sätt att ta bort nevus och andra märker på kroppen.

Ta bort nevus
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Hälsa och kropp

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Det kan finnas många anledningar till varför du vill ta bort mullvadar. Många tycker det ser fult med mol, speciellt om det finns många eller stora mullvadar. Ett annat skäl för att avlägsna mol misstänks cancer i mol. I det senare fallet bör du kontakta din läkare.

Det finns för närvarande begränsade möjligheter att ta bort mol säkert. Ta bort mol med laser eller kirurgi är smärtsamt och ofta lämnar ärr. Låt dem hellre vara i fred... är ett råd man ofta höra från vårdpersonal. Ändå erbjöd laserbehandling och kirurgi för att avlägsna mol.

En annan intressant metod för att ta bort nevus, födelsemärker och leverfläcker är den metod som beskrivs av Chris Gibson. Gibson har även irriterad grön över hur svårt det kan vara att ta bort mullvadar, och hittade en lösning.

Efter att ha tillbringat pengar förgäves efter apotek produkter som inte hade någon effekt, bestämde han sig för att hitta alternativ till smärtsamma och misshandel för att ta bort mullvadar.

- Jag trodde att jag aldrig skulle bli av med mina mullvadar som hade frustrerade mig så länge jag kan minnas. I slutet jag även hittat en lösning på problemet, säger Gibson

Naturlig metod för att avlägsna mol

Den självupptäckte metoden fungerade otroligt nog:

- Mina mol och vårtor försvann inom några dagar, och jag hade äntligen lyckats få en frisk hud.

Gibson är inte en som- Eftersom tid när det gäller att avlägsna moler. Efter deras framgångsrika "experiment" på sig själv, har han hjälpt tusentals andra med samma problem. Han har intervjuats om sin metod på radio och TV ett antal gånger i de amerikanska medierna

- Jag vet hur irriterande och frustrerande det är att ha födelsemärken, vårtor och hudproblem, säger Gibson, och jag har precis den lösning du letar efter.

Besök Gibsons webbsida för att se hur du tar bort nevus, födelsemärker och leverfläcker på egen hand.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.