Skallig? Män med håravfall kan få håret att växa igen

Håravfall är ett stort problem för många män. Nu kan män som är skallig eller förlorat allt hår få håret tillbaka med en ny metod.

Få håret att växa igen
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Hälsa och kropp

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Förlust av hår är ett allvarligt problem för många män i alla åldrar.

Om man förlorar hår, förlorar man en viktig del av sig själv. Hår identifiera oss på så många sätt. Det är ett samband mellan håravfall och minskad självkänsla, depression och personlighetsstörningar.

Både män och kvinnor drabbas av håravfall eller bli helt skallig. Vissa människor börjar tappa hår redan 20-årsåldern, medan andra upplever det endast i 40-årsåldern eller senare.

Det är viktigt att förebygga nu, så du behåller hår så länge som möjligt, men om skadan är redan gjord, och folk har börjat förlora hår är det fortfarande hopp.

Ny håravfall bota erbjuder nytt hopp

En japansk botemedel för håravfall har visat sig göra underverk, och har fått mycket positiv recension av testpersoner.

Detta håravfall botemedel har hjälpt tusentals skalliga män och kvinnor runt om i världen. Det är utvecklat av Hiroko Kobayashi, över 3.000 patienter har Kobayashi hjälpt över nätet.

Hennes metoder är nu publiceras i en nedladdningsbar guide som visar hur du kan få håret tillbaka med en metod som du kan göra hemifrån.

Ditt hår vill börja växa igen efter 30 dagar och efter 90 dagar har hon dokumetert full hårväxt återställts.

Läsa mer: Få håret tillbaka med denna metod

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.