Djur

Farliga djur i Sverige

Sveriges farligaste djur

Sverige är inte ett land du förknippar med farliga djur. Men det finns faktiskt över 20 svenska djurarter som kan döda människor!

Stor hund är en bluff

Världens största hund är en bluff

Bilderna av en gigantisk Neapolitan Mastiff har blivit väl känd på Internet. Det är en imponerande stor hund - eller är det bara en illusion eller bildmanipulation?

Människa + apa

Humanzee - vad händer när människor och apor får barn?

Fråga inte varför - men är det möjligt att skapa en hybrid mellan människa och apa? Och hur kommer avkomman att se ut?

Hyenor som sällskapsdjur

Hyenor som sällskapsdjur?

Den resande gruppen Gadawan Kura ("hyena-män") skapar en uppståndelse i Västafrika och Nigeria. Användaren skulle hyenor dras direkt från naturen i vuxen ålder deras underhållning nummer på gatan.

Konst eller djurmisshandel?

Konst eller djurmisshandel?

Guillermo Habacuc Vargas betalte to barn for å fange inn en hund fra gatene. Deretter lenket han fast hunden og brukte den som "kunst".

Hund var själv fåraherde

Hund var själv fåraherde i 2 år

Vallhundar är i allmänhet mycket intelligenta, och border collie betraktas allmänt som den mest intelligenta hundras. Här är en berättelse om en herde som överträffar de flesta ...

Farlig mat för hundar

Farlig mat för hundar

Tänk noga innan du ger din hund vissa livsmedel. De livsmedel människor äter kan faktiskt vara mycket farligt, livshotande och dödliga för hundar.

Varghund hybrid

Varghund hybrid: Varg + hund

Crossing mellan vargen och hunden är olagligt i Sverige. I USA är varg-hund hybrider populära, trots att de har krävt 14 människor de senaste åren.

Farlig isbjörn?

Farlig isbjörn? Nej, bara en stor nallebjörn!

Hundägare Brian Ladoon and Wildlife fotograf Norbert Rosing lämnades som hjälplösa vittnen när en jätte isbjörn attackerade Ladoons team av Huskies ...

Världens största hund

Världens största hund

Världens största hund stor som en häst - i alla fall om vi gör vi döma av bilderna på internet. Så det var då, bilder på internet ...