Humanzee - vad händer när människor och apor får barn?

Fråga inte varför - men är det möjligt att skapa en hybrid mellan människa och apa? Och hur kommer avkomman att se ut?

Människa + apa
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Djur

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Jag läser om schimpanser som används som prostituerade i Asien, och det bekräftar återigen hur sjukt vissa människor är. Tragiska och motbjudande, det är en bisarr värld vi lever i.

Min nästa tanke när jag läste om schimpans-horor i öst var:? Är det möjligt att människor och apor kan producera avkomma, och hur skulle en människa apa hybrid faktiskt ser ut

En Google-sökning senare och jag hade lärt mig ett nytt ord:. Humanzee

En humanzee (även känd som chuman eller manpanzee på engelska) är en hypotetisk schimpans / människa hybrid.

Schimpanser och människor delar 95% av sina DNA-sekvens, och 99% av koderna i DNA, så det skulle nog också vara möjligt - hypotetiskt sett - att skapa en blandning mellan de två. Vad händer? En hybrid mellan hundar och människa.

Det finns inga mänskliga ape hybrider

Ledsen att göra dig besviken, men hur de mänskliga chimp hybrider tycks därför lämnas till fantasin.

Det visar sig att det aldrig har funnits en sådan människa-apa hybrid, men då bör det också sägas att ingen har försökt så hårt för att få till detta heller, förutom kanske några blir kåt, vridna asiater.

Andra hybrider kan menneskorilla eller orangumenneske? Forskare skulle förmodligen lära sig något genom att studera dessa hybrider, men syftet för resten av oss hade varit att tillfredsställa nyfikenhet och för underhållning.

Oliver - schimpans som såg ut som en man

Är hund schimpanser som liknar lite mer på folket än de gemensamma schimpanser. En sådan schimpans var Oliver, en apa som tidigare trodde var en hybrid mellan människa och apa. YouTube har en dokumentär om Oliver.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.