Dropshipping: Webshop utan lager

Med dropshipping kan du tjäna pengar genom att sälja varor direkt från grossisten. Ett enkelt sätt att göra en massa pengar!

dropshipping webshop

Salehoo är en bra webbportal där du kan hitta tusentals dropshippers.

20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Tjäna pengar på internet

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Vad är dropshipping? Dropshipping är inte ett nytt sätt att göra affärer på. Dropshipping en av världens äldsta affärsmetoder. Idag används denna affärsmetod på många olika sätt.

Hur man tjänar pengar dropshipping:

  1. Hitta din dropshipper: Hitta ett företag som erbjuder en dropshipping affärsmodell. Du hittar du en lista över dropshippers på Salehoo, de är pålitliga och har världens största dropshipper-databas. På Salehoo finns också svenska företag, och många möjligheter för dem som önskar börja dropshipping i Sverige.
  2. Marknadsföring - När du har hittat en eller flera dropshippers är det dags att marknadsföra produkter som din dropshipper har på sitt lager. Det kan du enkelt göra via online-auktion webbplatser som eBay och blocket.se, och om du vill kan du också skapa din egen webbutik där du säljer dropship-produkten.
  3. Behandla beställinger - När du får dina beställninger, vidarebefordrar du dessa till din dropshipper, detta kan göras automatiskt (enkelt om du använder Salehoo). Varor transporteras direkt från din dropshipper och till kundens adress. Din dropshipper tar hand om allt som har att göra med packning, leverans och eventuellt retur av varor.

dropshipping

Arbeta hemifrån med dropshipping

Dropshipping är ett mycket enkelt sätt att göra affärer hemifrån. Mycket enklare än om du först måste köpa alla varorna själva, och sedan sälja dem till dina kunder. I dropshipping riskerar du inte sitta inne med ett stort parti varor.

I dropshipping är det inget risk. Här är det bara pengar att tjäna, och hur mycket du tjänar beror på hur bra du är på att sälja. Alla som säljer dropshipping-produkter i en online-auktion bör i praktiken kunna tjäna pengar.

Istället för att sälja dina egna produkter, säljer du andras produkter. Packning, leverans och retur av varor är uppgifter som din dropshipper hanterar.

Varför börja med drop shipping

Pengar. Dropshipping är ett enklare sätt att tjäna pengar, och du kan tjäna bra också, många tjänar miljoner på dropshipping!

Frihet. Du kan bo var som helst och tjäna mycket pengar även om du arbetar från Afrika eller Sydpolen. Var du bor spelar ingen roll, allt som krävs är tillgång till Internet. Du bestämmer när och var du ska arbeta.

Köp billig. Med dropshipping kan du köpa billigar produkter för dig själv och dina vänner. Allt kan köpas direkt från din dropshipper.

Dropshipping är roligt! Dropshipping är ett relativt enkelt sätt att tjäna pengar, men det är också roligt.

dropshipping i Sverige

Hur man tjänar pengar på dropshipping

Du kan använda dropshipping som ett sätt att tjäna pengar på internet, och det är helt lagligt.

Den metod som beskrivs här kan användas för att göra miljontals kronor på nätet. Här har du ett genialiskt sätt att arbeta hemifrån som faktiskt fungerar:

  1. Hitta dropshippers på Salehoo.
  2. Sälj produkter direkt från dropshipper på eBay, blocket.se etc.
  3. Ta emot beställningar från kunder och vidarebefordra dessa till din dropshipper.
  4. Tjäna pengar: Din vinst motsvarar skillnaden mellan ditt pris till kunden, och dropshippers pris till dig.

Detta är verkligen inte svårt, och de flesta människor ska kunna lyckas med dropshipping om de verkligen försöker.

Läs mer om dropshipping på Salehoo

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.