Tjäna pengar på datorspel

Du kan tjäna pengar på videospel som Fortnite, Farmville, Second Life, World of Warcraft, Red Dead Redemption, God of War, Call of Duty, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Forza Horizon och många andra spel.

Datorspel

Ja, är det möjligt att tjäna pengar på datorspel. Vill du veta mer om hur man blir en professionell spelare i spel?

18. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Tjäna pengar på internet

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

TLDR; Prova denna sidan om du vill tjäna pengar på gaming.

Detta är den stora snabbguide till att tjäna pengar på videospel. Du kan få intäkter från något du gillar att träna ändå! Bör vara möjligt för de flesta människor att tjäna 10.000 dollar i månaden i tips nedan, eller sannolikt en hel del mer om du verkligen går in för att tjäna pengar på datorspel.

Denna artikel ger dig tips om...

 • Att tjäna pengar på slagfältet, MW3 och liknande spel
 • Att tjäna pengar som ett proffs spelare
 • Tjäna pengar i World of Warcraft
 • Att tjäna pengar på Halo
 • Att tjäna pengar på SWTOR (Star Wars)
 • Få betalt som ett spel testare
 • Tjäna recensioner pengar spel på YouTube
 • Vinna pengar på internet

Hur man tjänar pengar på videospel?

Här granskar vi olika sätt att tjäna pengar på spel och spel:

 • Hardcore gaming: (pro gaming) Många spelare drömmer nog att göra en levande spela videospel, och det faktiskt är möjligt. Inte bara leva av det, men att bli rik spela. Läs nedan om hur du kan bli ett proffs, reser runt i världen spelar på hold tävlingar och tjäna bra pengar och samtidigt ha roligt.
 • Bli en spel testet: Tjäna pengar på att testa spelet, få betalt per uppdrag. Kan ofta ske på nätet över internet som geografiska avstånden inte är betydande.
  Outsourcing av lek (hård): Vi nämner också hur man tjänar pengar på outsourcing i spelbranschen, till exempel genom att låta andra bygga upp spelkonton för dig, att du säljer den. Eller genom att låta andra att köpa och sälja spelkonton för din räkning.
 • Spela och tjäna penbar på spel som World of Warcraft, Halo, SWTOR, Battlefield, Modern Warefare och andra spel. Du kan tjäna pengar på alla plattformar, inklusive PC-datorer, Mac, Playstation 3, Wii, stationära och bärbara konsoler.
 • Producera videofilmer av gameplay: Spela in video av när du spelar, och publicera till YouTube eller andra sociala nätverk. Videon måste innehålla något som är av intresse för ett stort antal tittare, till exempel en strategisk översyn eller underhållande stunder i spelet.
 • Skriva spel recensioner: Tjäna pengar som spelet visar. Detta är en fantastisk möjlighet att tjäna pengar hobby, och du behöver inte en tid för att TV2 eller liknande för att få betalt. Det är säkert att vara oberoende granskare spel med exempel. YouTube eller andra kanaler.
 • Gambling och hasardspel är också en form av lek, och om det är inte precis dataspel, så det är verkligen en massa pengar för att vinna här om du har tur eller bara en bra spelare.

Nedan praktiska exempel på hur man kan tjäna pengar på allt detta.

Tjäna pengar som hardcore gamer

För att tjäna pengar på att spela spel är en verklighet för många spelare runt om i världen. De flesta som spelar gör det bara för att de tycker att det är kul att spela.

Få platser i hård träning och beslutar att bli en "pro gamer". Det är inte omöjligt att lyckas som en "pro gamer", du behöver inte vara en mångsysslare, men bara vara mycket bra i ett spel som det finns också prispengar i.

Det höll spel tävlingar i de flesta populära spel, så det borde inte vara några problem.

Tjäna pengar på World of Warcraft

Det finns stora möjligheter att tjäna pengar i World of Warcraft. Även i Sverige finns en god marknad för försäljning av Warcraft konton, och priset för en bra WOW konto kan ibland vara så mycket som 40.000 dollar, ibland ännu högre.

Hemligheten till att göra en massa pengar i World of Warcraft är att räkna ut hur man får massor av guld mycket snabbt. Fusk finns inte, men det finns strategier som är så bra att de fungerar nästan lika bra som en fuska kod i praktiken.

Använd Wow Crusher för att lära dig hur du kan tjäna virtuella guld i WoW så snart som möjligt. Detta guld kan i sin tur omvandlas till riktiga pengar. Med guiden för Wow Crusher är lätt att fylla din plånbok med lite extra "hövdingar".

Tjäna pengar på Call of Duty, Battlefield ++

En typisk spelare skulle aldrig tro oss om vi hävdade att det var möjligt för människor att tjäna bra pengar på spel som Battlefield 3 eller Modern Warfare 3 och liknande spel (förutom att tjäna pengar på det uppenbara, som att sälja spelen eller att bidra till utvecklingen sidan).

Nedan hittar du vår exakta strategi som vi använde för att tjäna 11.000 dollar. Det skulle förmodligen vara möjligt att göra mycket mer också, så om du vill kan du alltid prova själv för att se hur mycket pengar du kan pressa ur denna metod. Kräver att den grå måste arbeta lite, men inte för mycket.

Här är vår exakta metod som vi använde för att tjäna pengar på att sälja Battlefield konton och andra konton spel:

Där du kan tjäna pengar här är att sälja ditt konto. Till exempel har du i Battlefield 3 och Modern Warefare serien ett multiplayer sidan, och här är de nya vapen och funktioner som är tillgängliga när du spelar.

Naturligtvis bör du göra pengar på Battlefield gäller det att ha en bra strategi för hur man ska spela på ett effektivt sätt. På detta sätt rekommenderas detta snabbguide till att tjäna pengar på spel på nätet.

Detta fungerar bäst med de nya spel (som vissa äldre spel har förlorat spelare och "låsa" har öppnats för alla). Är spelet mycket mer än några år gamla det generellt kommer att vara lite pengar att tjäna.

En Battlefield 3 konto med många "unlock" är guld värd för en ny spelare. Efter 100 timmars spelande i multiplayer, de flesta fortfarande inte ens hälften av antalet Lås upp. Trots många speltimmar kan det inte få så mycket betalt så ett spelarkonto, kanske högst en miljard, vilket resulterade i en timlön på 10 dollar, det är inte ett effektivt sätt att tjäna pengar.

Vi undersökte lite, och kontrollerat om det var möjligt att tjäna pengar på andra sätt på Battlefield 3 konton, och gissa vad: Vi fann att det fanns redan folk som sålt sina spelarkonton nätet. Det var dock nästan uteslutande tala om spelare som hade tröttnat spel och sälja sina konton relativt billiga.

Kanske var det mer säljande Battlefield 3 konton billigt? Vad vi verkligen säljer är EA / Origin konton Batlefield är relaterad till dessa, men tillbaka till saken:

Efter några söker manövrar i sökmotorer och på olika webbplatser, visade det sig att det fanns flera som ville sälja eller byta spelarkonton.

Nästa steg var naturligtvis att köpa upp ett stort antal billiga Battlefield 3 spelare konton och driva dem ut ur spelare som var villiga att betala mer.

Vi började driva igenom olika konton nettaukson sidor (du kan tänka dig själv vad vi siktar på). Det finns ett stort intresse för dessa konton, och vi köpte och sålde ett antal konton på detta sätt, den mest enkla förvärvade pengar! 11.000 miljoner bara för att köpa upp några konton och publicera dem på olika auktionssajter.

Så varför berätta det för andra, om det fanns en sådan fantastisk pengar maskin? Eftersom online-auktion webbplats som vi använde började radera våra auktioner, det verkar inte som om en sådan försäljning var önskvärt där längre. Lite kul, vi var de enda som gjorde detta, en av världens största online-auktion webbplatser, och det var inte bara konton från en spelföretag, men egentligen mycket annorlunda. Uppenbarligen verkligen få andra som hade försökt samma affärsstrategi, och det var bra som guld, så länge det varade.

Naturligtvis kan du fortfarande använda forumet och andra försäljningsmetoder, men var värdelös i The Run långa online-auktioner. För vår del anser vi att det finns bättre och roligare sätt att tjäna pengar, så här är en gratis förslag på hur man kan försöka göra pengar på nätet och är garanterade att fungera.

För att hitta spelarkonton för försäljning och att publicera dem till försäljning kan du använda en virtuell assistent, vilket i praktiken innebär att man köper billig arbetskraft, som du betalar de fattiga i Asien några dollar att göra tråkiga jobb hitta spel konton till salu, och sälja dem enligt dina instruktioner. Till exempel Freelancer att hitta billiga virtuella assistenter, lysande om du behöver någon att göra det jobbet åt dig.

Tjäna pengar på Star Wars och SWTOR

Det finns också goda möjligheter att göra stora pengar på SWTOR (Star Wars: The Old Republic). För dem som inte känner till spelet: Detta är ett MMORPG spel utvecklat av BioWare, och har en stor spelarbas.

Den SWTOR Frälsaren kan tjäna pengar på att spela spelet, och sedan sälja ditt konto när du har gjort ett visst antal nivåer. Hemligheten till att göra detta till ett attraktivt inkomstkälla är att hitta den absolut snabbaste sättet att få upp och framåt i spelet.

Besök Make money online playing games för mer information om hur du kan få snabba resultat i spelet och därmed göra det här spelet något du kan tjäna pengar.

Tjäna pengar på Halo

Det är fortfarande möjligt att tjäna pengar på den allra första Halo spelet, och naturligtvis också de senaste versionerna av denna populära serie.

Halo är den ultimata spel för dem som vill tjäna pengar som en professionell spelare. I gaming community, det finns många spel som är mycket svårt att konkurrera, men Halo är en verklig möjlighet för vanliga dödliga att lyckas.

Här är en Halo-guide som visar mycket väl hur man tjänar pengar på Halo och andra videospel genom att utveckla dina färdigheter som spelare, och helt enkelt bli ett proffs spelare.

Som en professionell spelare, har du möjlighet att förvandla din hobby till sitt uppehälle, dataspel och utveckla ditt spelande färdigheter. Jag spelar tävlingar premierna vanligtvis över 1 miljon, och när du har hävdat eliten är den stora pengar att tjäna, särskilt i Halo-serien.

Tjäna pengar genom att testa spel

Svenska spelbolag har definitivt ingen tradison att ge bort pengar till spelarna. Många spelare kö för att göra detta frivilligt ändå.

Men ett annat tänkesätt för många spelbolag där ute i den stora världen. USA har länge varit vanligt att betala spelarna, även för multiplayer spelare att testa spelet på nätet.

Skriver inte så mycket mer om detta här, om du vill lära dig mer om detta, rekommenderar vi att du läser upp på denna sida: Bli en spel-testare.

Spel + Youtube

Ett annat sätt att tjäna pengar på videospel är att göra videorecensioner av spel, eller att skjuta medan du spelar. Du använder en funktion videoinspelning för att göra en video när du spelar. Tillsätt sedan videon på YouTube. Så du kan bara luta sig tillbaka och hoppas att videon kommer att bli populära.

Läs också: Hur man tjänar pengar i sociala medier

För att framgångsrikt att tjäna pengar på detta, är det naturligtvis nödvändigt att skapa intressanta filmer. En intressant video i detta sammanhang kan till exempel vara: inspelning av ett nytt spel, en strategisk översyn av en "nivå", eller om du är bra att spela eller hitta något roligt eller bissarre saker du kan göra i spelet, detta är också vilket skapar ofta stora siffror.

Välja rätt sökord i titeln är också viktigt för dig att få tillräckligt många visningar på videon du publicerar. "Gameplay" är en viktig sökord, eftersom många sökningar på YouTube. Dessutom bör du ge både förkortningen och den fullständiga namnet på spelet i fråga (till exempel både "WOW" och "World of Warcraft").

Det finns många sätt att tjäna pengar på YouTube och videospel, här är en guide som visar hur man kan tjäna pengar på YouTube.

Källor

Warcraft: Actually Making money fast with Warcraft

YouTube: How normal people can begin making thousands of dollars every day

Gamers: Turn your passion of gaming into profit

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.