Skriva artiklar och tjäna pengar

Vi har fått många förfrågningar från läsare som vill tjäna pengar på att skriva. Här är en guide till att skriva jobb du får betalt för.

Skrivajobb

Från denna webbsidan kan du tjäna pengar på att skriva och översätta texter.

20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Tjäna pengar på internet

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Nedan finns information om hur du får betalt för att skriva artiklar på engelska, svenska, spanska, tyska, svenska eller andra språk.

Skrivajobb på nätet kan du erbjuad här. Nu vet du hur du kommer igång med att göra artiklar pengar skriftligen genom din egen dator. Detta är inte bara arbete som betalar sig, är det också mycket roligt!

Som du kanske vet är det begränsat med sådana skrivande jobb i Sverige. Mestadels är det bara journalister och media anställda som tjänar på artikeln skriver i det här landet.

Vad vi har sett är att det finns otaliga möjligheter om du flyttar något från den svenska arbetsmarknaden. Här är din chans att komma igång med att göra artiklar pengar på att skriva.

Du behöver inte flytta utomlands heller, Lediga nedan finns för alla och du kan arbeta hemifrån.

God inkomst från ditt arbete

Intäkter från att skriva jobb på nätet är relativt god. Det ryktas att du kan tjäna så mycket som 60.000 dollar i månaden om du är en effektiv författare!

Du gör timmar och själva arbetet, och även inkomster, bestämmer du:

Skriva några artiklar, kommer du att tjäna lite extra pengar. Skriver du många artiklar, du kan tjäna mycket mer pengar. Tidsfristerna är oftast mycket rymliga, och arbetet är förvånansvärt roligt.

Undvik typiska frilansande webbplatser

Vissa frilansande webbplatser skall bland annat skrivande jobb, men det kräver mycket självständigt arbete för att skapa ett rykte som en bra författare här. Dessutom, finns det en stor konkurrens. Bättre att försöka sin lycka på annat håll.

Hitta dina jobb här

Vi tittade på några andra ställen gör det enkelt att komma igång som författare på webben:

är ett medlemskap webbplats som passar perfekt in i nya skribenter. Du kan få ditt arbete i en mängd olika språk. Vissa utskriftsjobb också på svenska. Om du behärskar skriva engelska är dock en stor fördel, så har du stora möjligheter att tjäna pengar.

Många människor är villiga att köpa varor, textinnehåll är av stort värde på nätet, eftersom sådant innehåll kan bidra till att öka trafiken från sökmotorerna. Därför finns det många som är villiga att betala bra för artiklar, och de behöver inte nödvändigtvis vara särskilt välskriven heller.

Normalt en artikel är vid 200 till 500 ord, och betalningen varierar men kan vara så mycket som $ 100 per artikel i vissa fall.

Är du en effektiv författare kan med andra ord vara bra pengar att tjäna på detta.

Förutom att få betalt för dina artiklar som du skriver, får du en gratis kurs om hur man skriver bra artiklar på kort tid.

Skrivajobb på webben är utmärkt för studenter, hemmafruar, arbetslösa, eller någon annan som vill tjäna pengar på Internet via datorn.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.