Astral Projection - vägen ut ur kroppen

Följ med oss ut ur kroppen! Efter att ha studerat och försökt astral projektion, har vi uppnått ökad medvetenhet, besökte avlägsna galaxer och andra dimensioner. Tror du det inte? Prova och bedöma själv!

Astral Projection - vägen ut ur kroppen

Vi har experimenterat med astral projektion och fann att det kan vara ett användbart verktyg för att öka medvetenheten, eller bara för att ha det extremt roligt. Panelen har valt att använda de metoder som beskrivs på webbplatsen Astral Projection, och det fungerade perfekt.

20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Hälsa och kropp

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Astral Projection (eller astrala resor) är på väg att resa ut ur sin egen kropp. Det är inte bara en out-of-kroppen-upplevelse, men sinnet faktiskt reser ut ur kroppen, bokstavligen. Detta är inte bara något man erfarenhet, men en verklig händelse.

Prova astral projektion - klicka här

Du behöver inte tro oss, det är lätt att ta reda på själv. Göra upp en egen tanke och få reda på att astrala resor faktiskt är möjligt.

Astrala resor är roligt och det berikar ditt liv på ett helt nytt sätt. Vi använder tekniker som beskrivs på webbplatsen Astral Projection. Här hittar du allt du behöver veta för att resa till andra städer, länder, andra planeter, andra galaxer, och andra dimensioner, eller bara "se genom väggar" om du vill prova det.

Hur kan vi vara så tvärsäkra? Varje person som har avslutat sin första astrala resor kommer att förstå och vara övertygad om att det är möjligt för sinnet att resa långt bort från kroppen. För andra städer, andra länder, andra planeter och andra stjärnor.

En ur-kroppen-upplevelse har många likheter med en nära döden-upplevelse. Astral projektion är inte bara något som pptar New-Age-rörelsen, men används i undersökningen av polisen, militären och som ett verktyg för att utforska universum. Det är lätt att lyckas med astrala resor

Vi blev förvånade över hur lätt det var att lyckas med en "utomkroppslig upplevelse." Efter vår första resa var panelen var överens om att detta helt enkelt inte var en upplevelse men en verklig resa ut ur kroppen. Därför är vi övertygade om att astral projektion är möjligt

En av de saker som övertygade oss var när tre av panelen överens om att resa till samma plats, en annan dimension som vi hade besökt tidigare, och observera varandra och kommunicera tillsammans i den här dimensionen. När vi kom tillbaka var redo att skriva ner händelserna och alla beskrivs exakt samma, även om kommunikationen beskrevs identiska i alla individer.

Vi reste också tillbaka i tiden för att ta reda på svar på frågor om våra egna liv. För att göra detta (gå tillbaka i tiden) vi gick in i en ny dimension. Det låter galet, men vi har lyckats och om igen.

Allt vi gjorde för att framgångsrikt astrala resor beskrivs på den officiella webbplatsen för konceptet, Astral Projection. Klicka på länken och prova själv om du vill prova det här på egen hand. Vår erfarenhet visar att det är otroligt lätt att börja med, och det ger en rad fördelar i livet. Som om det inte är tillräckligt så finns utroli roligt och spännande! Astral projektion är inget nytt..

Astral projektion är inte en modern uppfinning: De gamla egyptierna studerade fenomenet!

Modern vetenskapen har studerat ämnet, och det har varit några spännande upptäckter om astral projektion. Vetenskap har visat att tallkottkörteln i hjärnan i samband med astrala upplevelser Vad är riktigt intressant är att d purjolök körtel är även känd som "levande själ." Det är där själen finns ur ett vetenskapligt perspektiv.

Forskarna har ännu inte förklara hur astral projektion är möjligt.

Hur kan vetenskapen förklara att du kan se vad som finns på andra sidan av en vägg, för att inte tala om vad som är på andra plats i världen, eller i avlägsna galaxer?

Vi människor är inte tillräckligt avancerad för livet för att förklara astral prosjeksjon men vi är tillräckligt avancerad för att utföra dessa astrala resor

Den behärskar astral projektion kommer på vissa sätt att vara en övermänniska, får de ny kunskap och se saker som vanliga människor aldrig se. Resa ut ur kroppen

Vår expertpanel har genomfört tester med astral projektion, och vi använde det i flera experiment. Vi genomfört tester och "sett" vad som händer på andra sidan av en vägg. Vi har testat detta i laboratorier ogdet fungerar.

Forskare ville inte lyssna, och ingen kommer att förknippas med den massiva information som vi har samlat in. Vi kan bevisa att astral projektion fungerar, men inga forskare skulle få oss i sina laboratorier. Just nu försöker vi komma under en del forskare i London för att genomföra vetenskapliga tester i sina laboratorier, men de kräver en ganska stor summa pengar för att sätta sina bästa forskare tillgängliga.

Vad vi vet är att astral projektion fungerar. Nu återstår bara att bevisa detta till resten av världen. Under tiden kommer vi att fortsätta att resa i rymden och upptäcka nya och okända platser. Resor till andra dimensioner

Det att resa till avlägsna galaxer är inte spännande nog för dig, varför resa till andra dimensioner. Vad vi har lärt oss efter en hel del resande till andra dimensioner är att universum är ändligt.

Universum är stort, men i en universell sammanhang är det dock också oerhört liten. Det finns inget "utanför" universum, bara ett vakuum utan ljus och partiklar, och den sträcker sig oändligt i alla riktningar.

Parallella universum och andra dimensioner påverkas av storleken på vårt universum. Vi talar om vårt universum är så otroligt stort, men vårt universum är bara ett sandkorn bland otaliga många andra universum.

Vår astrala resor, har vi sett parallella dimensioner, har vi rest tillbaka i tiden, och vi har sett saker få människor har sett. Under det senaste årtiondet har fler behärskar astral projektion, och vi antar att detta kommer att vara något som intresserar långt fler människor om några år, när man har en bred allmän acceptans att astrala resor är faktiskt möjligt, och att det endast innebär en upplevelse men en verklig resa. Utanför kroppen i en astral resa upp

På Wikipedia står det att de som varit utanför kroppen i en astral resa ofta säger att de" sov och vaknade upp "och att de" kände sig mer levande än de gjorde i verkliga livet ".

Miljontals människor världen över har upplevt varje år att flytta utanför kroppen, och nu börjar fler att göra detta till en medveten handling

Så vad upplevelser har vår panel av astral projektion? Astral Projection ger oss en känsla av vokne upp. Efter att vi försökt astrala resor och sätta oss in i detta, verkar det lite som vi har nått en ny medvetenhet, ser vi förhållandet och vår plats i universum.

Elizabeth (skeptiker på panelen) sade till mig:

"Precis efter en astral resor, när jag kommer tillbaka från min resa, och gå ut bland vanliga människor, jag finner dessa vanliga människor som om de vore zombies, de är okunniga, har typ av en lägre medvetenhet än mig, och de är omedvetna om sin plats i universum. Astral Projection kan göra oss människor. " Världens mäktigaste människor använder astral projektion

Jag är övertygad om att många av de människor som uppnår mycket i detta liv, också har ett antal astrala resor

Det finns många viktiga människor i denna värld som använder astral projektion. Efter att ha avslutat dessa resor kommer det att finnas en ökad medvetenhet om, och utan att nämna namn, jag vet om de berömda svenska TV-personligheter samt ledare för stora företag och presidenter som aktivt använder astral projektion för att uppnå allt de kan i livet. Jag har studerat mycket historia, och har märkt ett antal citat som jag tycker visar att dessa människor har varit aktiva i astral resor. Bland dessa individer inkluderar Gandhi, Nostradamus, Napoleon och Sun Tzu.

Läs mer om Astral Projection här

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.