Binaurala ljuder kan göra dig lyckligare

Ny forskning visar att vissa binaurala ljuder faktiskt kan göra dig lyckligare. Här är några tips för dig som vill prova själv.

Ljuder gör dig lyckligare

Några ovanliga ljuder kan påverka frekvenser i våra hjärnor. Dessa ljuder kan ge energi, skapa förtroende, skapa motivation och lycka, eliminera stress och ångest. Vi köpte vår ljudsamling från The Unexplainable Store och är mycket nöjd.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Hälsa och kropp

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Den mänskliga hjärnan går igenom många cykler med olika frekvenser varje dag, och varje frekvens ger en effekt i vårt medvetande. Dessa frekvenser kan påverkas av binaurala ljuder.

Binaurala ljuder och binaural musik har varit känd i över 170 år, och det är alltså inte ett nytt fenomen. Det hela är ganska oförklarligt, dessa konstiga ljud och rytmer som påverkar våra hjärnor.

Ljud är inte bara terapi. Det är utomordentligt trevligt att höra detta. Den verkligt nöje man kan komma med binaurala ljud är att det kan påverka oss på en mycket djupare nivå.

Ladda ned binaurala ljuder

Vetenskapliga bevis

Du kanske tror att detta är nonsens, nonsens och uvitenskapelig TOMMA FRASER. Det är inte. Det finns omfattande vetenskapligt stöd för att binaurala ljud påverkar den mänskliga hjärnan, men det var först när vi ens försökt att vi verkligen blev övertygad om att dessa ljud påverkar hjärnan på ett positivt sätt.

Vad binaural ljud ger dig?

Binaural ljuder kan göra dig lyckligare, skapa förtroende, ge motivation och resultat, eliminera stress och ångest, hjälpa dig att se saker och ting klarare, ge dig energi och förbättra sömnen, frisläppandet av endorfiner, bättre minne, ger bättre hälsa och hjälpa dig om du vill gå ner i vikt eller har andra mål, bara för att nämna några.

Vissa hävdar att dessa ljud kan ge dig övernaturliga förmågor (såsom ESP, klärvoajans), men vi anser här bara mer jordnära fördelarna lyssna på binaurala ljud.

Ladda binaural ljud

Många binaural ljud på webben, de värda att lyssna på kosta pengar, och vi rekommenderar att du köper en samling från The Unexplainable Store. Mycket bra hemsida med massor av intressant information. Ljuden här är av mycket god kvalitet, och det är ingen tvekan om att dessa ljud ger en märkbar effekt.

En är "ny" av dessa ljud. Det ger dig en inre frid, och kanske inte arbeta mer terapeutisk än ett exklusivt spa vistelse 54.000 kronor. Ljudet ger dig en boost av självförtroende, motivation, energi, livsglädje och en rad positiva känslor.

Effekten av dessa ljuder har en naturlig förklaring, men det verkar lite bortom när en har upplevt hur ett ljud kan påverka hjärnan i en sådan positiv och övergripande sätt.

39 minuter med dessa ljuder ger en eufori av lycka och välbefinnande, verkar det nästan som om du får en injektion av endorfiner direkt in i blodet. Även om det är lite svårt att förstå, så märkbar effekt.

Du förstår inte vetenskapen bakom att känna av effekterna! Lyssna på dessa ljuder i ett par minuter, och du kan bedöma själv:

Köp den mest kompletta samlingen av binaurala ljuder här - kostar lite att ladda ner, men kan ge dig mycket tillbaka. Prova det!

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.