Acne och aknebehandling

Akne är en allvarlig hudåsjukdom för många. Lyckligtvis finns det behandlingar för akne. Läs mer om hur du tar bort finnar i denna artikel.

Acne och aknebehandling

akne, acne behandling, rygg, ansikte, bli av med akne, ta bort akne, hud, kjerrigråd, penis, mot acne, för akne, för akne

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Hälsa och kropp

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Finnar, eller akne som det också kallas, är ett allvarligt problem för många och det är inte roligt!

Många har problem med akne, och en som har uttalat sig om hans problem är Chris Gibson.

hemsidan om akne och akneproblemer berättar Gibson om sina hudproblem och hur han fann en lösning på hur man tar bort finnar .

- Mitt hudproblem började när jag var bara femton år gammal. Det var som en ful skugga som skulle följa mig runt för de kommande tio åren, säger Gibson. Jag var en pizza ansikte!

"Jag har försökt allt för att ta bort finnar"

Gibson säger att han försökte allt han kom över för att bli av med sin akne. Krämer, piller, havssalt, kerringråd mot acne och lera. Ingenting fungerade.

- Jag var rädd för att behöva bära ärr av akne för resten av mitt liv, precis som andra människor jag hade sett som hade problem med akne. Något måste göras.

En mirakelkur för finnar: Aknebehandling 2.0

- Efter tio år av akne och tusentals dollar slösas bort på akne produkter, jag hittade en lösning på problemet. I desperation att hitta något som fungerade, försökte jag en mirakelkur för finnar, säger Gibson.

- Efter bara tre dagar, vaknade jag och visade upp mig framför spegeln i badrum. När jag såg mig själv i spegeln, det var som om jag gapade så mycket att hakan föll.

Mina finnar var helt borta

Min akne försvann helt efter bara 3 dagar!

Det är nu mer än 20 år sedan Gibson försökte "mirakelkur" mot akne, och han medger att problemet aldrig har retunert efter detta.

Chris Gibson har skrivit en liten guide om hur han blev av med akne och finnar. Den kan du läsa ner direkt från hans hemsida.

- Jag får tusentals brev och samtal varje månad från personer som har haft problem med akne. Denna behandling är annorlunda och det fungerar.

Gibson säger att han är irriterad på de falska påståenden från företag och dermatologer som aldrig haft en enda finne, och som säger "använder vår produkt och din akne kommer att vara borta."

- Kändisar som får betalt för att ställa in reklamkampanjer för finne produkter de har aldrig provat gör mig illamående

- Jag skrev min berättelse och jag delar programmet Jag brukade bli av med finnar i 3 dagar, eftersom jag vet hur det känns att ha en sådan hudåkomma, och jag även lärt mig hur man styr hudproblem på ett billigt sätt.

Behandling mot acne som inte ger dig ärr

Det är möjligt att klara akne utan användning av mediciner eller droger.. Genom att ta bort finnar på ett skonsamt sätt undviker ärr och hur de mår och livsstil kommer att förbättra

- Jag vill hjälpa dig för att jag vill att du ska fortsätta att gå igenom vad jag gick på en daglig basis under så många år.

Gibson säger att han vet hur det känns att kämpa med akne problem.

- Det är inte bara ett fysiskt problem, men ändå en mental och känslomässig påfrestning.

Om du har provat alla akne produkter utan förbättring, inte heller fick några goda råd från hudläkare, så varför inte prova en annan metod för att ta bort finnar?

Läs mer om Chris Gibsons akne guide och aknebehandling metod

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.