Framgång i livet

Vad är framgång och hur gör man det? Framgång kan betyda många saker. Det kan vara att gå ner i vikt 10 kg, tjäna sin första miljon, eller få en guldmedalj.

Framgång i livet

Suksess er ikke forbeholdt noen få utvalgte. Alle kan bli vellykket dersom de er villig til å yte det som er nødvendig og følge noen grunnleggende prinsipper.

20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Hälsa och kropp

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Läs nu! Lär dig alla principer om framgång på webbplatsen Uppnå alla dina drömmar.

Framgång kan vara små segrar i livet, eller den största prestation i livet.

Framgång princip

Har du någonsin undrat varför andra är rika, framgångsrika, har god hälsa och är alltid glada, och hur du också kan få detta i ditt liv? Denna fråga ställer mannen bakom den populära sajten Framgångsprincip för livet:

- Det är verkligen inte svårt att få allt du drömmer om i världen. Pengar, berömmelse, vara populär, vara glad, frisk och ha god hälsa och vara nöjd med sig själv och livet. Framgång är något som alla kan uppnå.

Att nå framgång

ToolsToLife har en stor video som förklarar vad som driver framgång. De börjar med att säga att framgång är något intimt. Framgång kan vara ekonomiskt eller något annat som har att göra med karriär, relationer, hälsa, fysik, känslor, ett stort hus, en fin bil eller en semester. De frågar en viktig fråga:

Vad krävs för att bli framgångsrik? Finns det en magisk lösning, en "trollkarl trick" för att uppnå alla dina drömmar? Finns det en hemlig gömd i en bok, film eller ljudbok som kommer att lösa alla dina problem? En genväg som tar dig till ditt mål snabbare?

Sanningen är att framgång inte är en hemlighet. Det är inte reserverat för några få utvalda. I videon nedan får du lära dig en steg för steg för att nå framgång:

  1. Lär dig ett framgångsrikt system. När du lär dig ett nytt system, kan du använda den om och om igen på alla områden i ditt liv.
  2. Håll det enkelt. Välj ett mål och se till att det är något du verkligen vill uppnå.
  3. Minska mål till något du tror att du kan uppnå i 30 dagar. Det ger oss något att tro på, eller som de säger i filmen: ". Tror då uppnå"
  4. 20 regel:. Skriv ditt mål ner i 20 specifika åtgärder som du kan göra nu för att nå målet
  5. Sticky-taggar i 20 åtgärder klistermärke på en synlig plats.
  6. Visualiseringar: se dig själv med resultatet. Om du inte kan se det, kan du inte uppnå det.
  7. Affirmationer: agera som om du har uppnått ditt mål. Detta kallas talar sanning i förväg.
  8. utföra:. Välj åtgärd (er) från 20 mål du har skrivit ner, och gör det idag
  9. Var konsekvent: inte tänka "jag gör det i morgon", men bestämmer sig för att vara konsekvent i 30 dagar. Det är trots allt bara 30 dagar. Gör det nu.
  10. Repetera alla dessa steg varje dag 30.ende och expandera till varje mål du vill uppnå.

Är inte det en trevlig metod för att nå framgång? Titta på videon nedan för mer information om dessa 30 mål.

Föreläsning om framgång i 3 minuter

Nyckelord för framgång enligt Richard St.John är passionen (inte för pengar), arbete, arbeta hårt, men ha kul, vara duktig: öva, öva, öva och fokus, beslutsamhet, gör något för andra, göra verklighet av goda idéer (när du behöver kreativitet, och det är ingen hemlighet att det, behöver du bara lyssna, observera, att nyskjærrig, ställa frågor, lösa problem och bygga nätverk), ihållande intresse för målet.

Det finns 8 saker som innebär framgång enligt Richard St.John, använder han följande nyckelord: servercertifikat, passion, arbete, trycka, fokusera, bra, idéer, kvarstår. Se videon nedan för en 3 minuters samtal:

Sagt om framgång

Albert Einstein säger: ". Försök inte att bli en framgångsrik man, men en man av värde"

Benjamin Franklin konstant retas att "det finns ingen vinst utan smärtor," eller i god svenska, ge njuta.

Frank Lloyd Wright säger han "vet priset på framgång:. engagemang, hårt arbete och engagemang för alla de saker som du vill ska hända" Franklin D. Roosevelt säger att det kanske ännu tydligare: "Det är sunt förnuft att hitta en metod och prova om det går fel, vara ärliga och erkänna det och prova en annan Men viktigast.. är att prova något. "

Henry Ford sa att det helt enkelt: "Om du tror att du kan, ja så kan du. Och om du tror att du inte kan, så här du också rätt."

G. K. Chesterton ger oss en tankeställare när han sade att "jag är skyldig min framgång att ha lyssnat respektfullt till de allra bästa råd, och sedan göra raka motsatsen."

Michael Jordan förklarar sin framgång så här: "Jag har missat mer än 9000 skott i min karriär har jag tappat nästan 300 matcher 26 gånger har jag utsetts att genomföra den avgörande skott och missade jag gjorde misstaget att... om och om igen i mitt liv och det är anledningen till min framgång. " Robert F. Kennedy inte kunde enas mer: "Endast de som vågar göra stora misstag kan nå stora framgångar." Winston Churchill tänkte också samma riktning när han förklarade att "Framgång består av att gå från misslyckande till misslyckande utan att förlora entusiasmen."

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.