Arbeta hemifrån ock bli rik!

Drömmer inte om ett jobb hemifrån, precis i tid för att göra det. Du kan hitta många bra förslag för jobb du kan göra hemifrån.

Arbeta hemifrån
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Bli rik

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Arbeta hemifrån med detta:

 • Starta ett företag från hemmet - du kan starta ett företag från köksbänken eller i sängen i sovrummet idag. Du kan tjäna din första miljon om comfy soffa i vardagsrummet, är vår tid en dröm för lat soffpotatis. Läs mer om hur du startar företag hemifrån.
 • Handel aktier hemifrån - aktiehandel utförs nästan uteslutande via Internet. Det är lika lätt att handla en del, att köpa något i en affär (eller faktiskt lättare, säger vi). Du köper aktier du tror och tycker är billigt, och sedan sälja när aktien har stigit något i pris.
 • Handla valuta - det är lätt att börja med valutahandeln idag. Allt du behöver är ett valutakonto, och det tar bara minuter att få ett sådant konto. Efterfrågan på inlåning är låg så att du inte alls har mycket pengar att börja med valutahandel. Läs mer om forex trading och valutahandel här.
 • Handel med råvaror - råvaruhandel är inte världens svåraste att bemästra, och kan ge god avkastning. Detta är ett sätt att använda intjänade pengar för att tjäna mer pengar, ett prinispp som är kärnan i att vara rik. Inga problem att utföra råvaruhandel hemifrån.
 • Tjäna pengar på internet - Om du vill börja arbeta hemifrån, är det lysande att börja tjäna pengar på internet. Det finns många möjligheter, och de flesta saker du kan göra hemma idag, saker sker via internet. Läs om möjligheterna att tjäna pengar på nätet här.
  Blogga - En blogg är inte svårt att tjäna pengar. Kanske inte lätt att bli rik på en blogg i Sverige rätt, men svårt att tjäna pengar på bloggen är helt enkelt inte. När du har tjänat de första fem kronor på din blogg, du vet att det kan finnas en potentiell Moneymaker.
  Handla med aktier - du drömmer startar en webbutik? Det finns online-feber bland svenskar, och sannolikheten för att du personligen känner till åtminstone en person som driver webbutik är stor.
 • Dropshipping ger dig möjlighet att starta professionellt bekväma nätbutiker med miljontals produkter i lager. Lager till din butik är inte i ditt kök eller i ditt hus, men med en grossist eller tillverkare (detta är "hip drop lagring"). De har de varor som du säljer i din butik. När någon köper något från din butik på nätet, går din beställning direkt på dorpshipper, vilket i sin tur skickar den direkt till kunden. Du behöver inte göra något med packning och utstationering av artiklar och retur bearbetning inte behöver slösa tid. Om detta låter lysande ut, kan du få mer information genom att klicka på länken i detta fall.
 • Sälj foton på nätet - du kan ha utanför huset för att ta bilder, så tekniskt det är inte bara en "arbeta hemifrån" jobb. Hur som helst ett bra sätt att tjäna lite extra pengar på. Det är inte svårt att tjäna lite passiv inkomst på detta, men du bör börja göra en massa pengar på försäljningen bilden på nätet är det inte tillräckligt att bara lägga några bilder i bilddatabaser på Internet. Läs vad som krävs för att tjäna lite pengar pengar på digitala bilder.
 • Tjäna pengar på YouTube - det är inte en mycket svår sak att göra pengar på YouTube. Du behöver inte leverera på dig själv och ditt liv, behöver du inte ens behöver göra en film med en videokamera. Några sammsnlimte foton i Movie Maker och några smarta knep pengar som visas i den här handboken gör susen.
 • Tjäna pengar på Facebook - inte svårt att tjäna pengar på Facebook, är allt du behöver i guiden som nämns här.
 • Skapa appar - en sak som har gjort många svenskar miljonärer redan gör program (appar) för mobiltelefoner och tabletter. Du egentligen inte behöver någon programmering kunskap som helst framgång med detta, som du kan få tag på billiga programmerare från utlandet, de är bara några klick bort och det är billig arbetskraft. Om du vill programmera själv och har den kunskap som krävs för att skapa program på egen hand, det är trevligt, men inte ett krav. Vem som helst teoretiskt kan tjäna pengar på apps i dag, och du har en bra idé för en app, så det finns ingen ursäkt att vänta - vänta tillräckligt länge, kanske någon annan komma före det och inse att grunden var din biljett att bli multi miljonär.
 • Skriva artiklar hemmafrån - Kör fingrarna över tangentbordet och skriva en fånig artikel på engelska, spanska, franska, tyska eller svenska. Det finns massor av människor som vill betala för artiklar och även mediokra artiklar kommer att kunna få betalt för. Du behöver inte vara en Björn eller en Hemingway att tjäna pengar skriva!
 • Dataspel, spel testare, tjäna pengar på spelet - du kan tjäna pengar på videospel, och det är mycket annorlunda man kan göra för att göra pjäsen. Lär dig hur du kan tjäna pengar på att sälja spelkonton, att rapportera spel online, och att arbeta som ett spel testare.
  Hemsida - skapa hemsida och tjäna pengar på det, vi har Sceva lite om detta.
 • Bygga passiva inkomster - tjäna pengar maskiner, lever sina egna liv. Tänk på passiva inkomster såsom räntor från hyresfastigheter eller inkomst från en bok som du skrev för många år sedan, eller kanske något mer sofistikerat än så.
 • Bli rik hemifrån - det finns några som har sagt att det är omöjligt? Det är inte, här är några tips om hur man blir rik hemifrån.
 • Är du anställd? Om du är anställd och har en inkomst redan, så denna lista är också relevant. Varför inte starta något litet bredvid det jobb du redan har?
 • Arbetslös? Om du inte har ett jobb, men letar efter ett sätt att höja inkomsten, så den här listan är allt du behöver för att börja tjäna pengar hemifrån. Om du letar efter ett jobb du kan göra hemifrån, så att du nu har minst en startpunkt.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.