Att tjäna pengar på appar

Ansökningar om mobiler och tablett (program) är det nya sättet att bli rik. Har du en bra idé, är det löjligt enkelt att tjäna pengar på apps.

Apps
17. juli 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Bli rik

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Hur man skapar appar:

Det finns flera möjliga sätt att utveckla appar för. Oavsett gör du det på egen hand, eller om du gör det som en del av ett team, eller så kan du lägga utvecklingen till någon som verkligen kan.

Det senare (dvs. outsourcing) är definitivt det snabbaste och billigaste sättet att göra det, om du inte redan har en effektiv apps utvecklare.

TIPS: Om du vill ha en guide till tjäna pengar på apps rekommenderar vi den här sajten om hur du tjänar pengar på apps.

Bli rik på appar?

Många människor har blivit rik på att utveckla program. Det finns några exempel från Sverige, men visste du att det finns människor som har blivit rik på vilka program de har utvecklat?

Allt du behöver är en bra idé. Det kan vara vad som helst, så länge som det är något som kommer att vara av intresse för ett tillräckligt stort antal användare.

Allt du behöver är en bra idé. Behovet av att hitta dig själv, men när du har det, kan du börja utveckla program, även om du inte har några kunskaper i programmering eller inte vet hur du kommer lanseras din app. Det finns bra guider och outsoutcing tillfälle att göra det.

Apps är big business, och här finns det goda möjligheter att få rika för dem som har en känsla för denna bransch. Att en apps utvecklare eller programmerare inte behövs. Det håller de partier som du har bra idéer och att du vet hur man hittar billiga apps utvecklare.

Så lätt är det att bli rik program

Det är mycket lätt att få rika applikationer. Inom 5 minuter från nu du kunde ha tjänat 100.000 dollar på program. Eller nej. Det var inte så lätt.

Hur lätt är det att bli rik apps? Istället för att söka rikedom på apps marknaden, kommer det förmodligen bättre att tänka på vinsten som en gradvis tillväxt kurva.

Kan du tjäna tusen apps på marknaden, är det troligt att du kan 2000 också. Därifrån är det inte lång väg till 20.000 dollar, och när du har kommit så här långt kommer det att bli möjligt att nå 200.000 kronor. Efter att du har en bra anledning erfarenhet och kan börja tänka långsamt för att få rika applikationer.

I början bör du oroa mest om den första, hundradels och tusendels försäljning. Hur man blir miljonär, genom att ta ett steg i taget, inte försöka bita på allt på samma ställe.

Outsourcing: Låt andra utveckla dina program

Du utvecklar inte program på egen hand, och du behöver inte kunskaper i programmering.

Även utan någon kunskap om hur man gör apps, kan du tjäna pengar på apps marknaden. Hur? Prova outsourcing:

Outsourcing innebär att låta andra göra jobbet åt dig, till exempel att utveckla ett program baserat på din beskrivning.

Exempel på outsourcing av ett program/en app:

Låt oss säga att du vill utveckla en app som omvandlar olika måttenheter.

  1. Det första du behöver göra då är att hitta en plats där du kan få billig arbetskraft.
  2. Gå till ett outsourcing webbplats. Vi rekommenderar Freelancer - den största och bästa outsoutcing webbplats som finns hittar du billigaste arbetskraft bland programmerare).
  3. På Freelancer se rubriken Employers and Entreprenneurs. Gäller detta för att köpa arbetskraft, indkludert du hitta apps programmerare. Registrera dig som arbetsgivare (dvs. du inte är en anställd, utan som en "givare" arbete till andra - en arbetsgivare).
  4. Skapa ditt konto i Freelancer.
  5. Lägg ut din uppgift på Freelancer. Du måste skapa en specifikation. En kravspecifikation som beskriver vad du vill. I vårt exempel fanns en app som konverterade UOM du ville. Du måste beskriva den här appen så detaljerat som möjligt. Vilka mål bör omvandlas, vad är det första du ser när du öppnar programmet (Start-menyn till ansökan), vilken funktionalitet du vill ha i programmet, och så vidare. Denna specifikation ska vara på engelska, men behöver inte vara perfekt engelska, och utvecklarna inte bryr sig om du skriver grammatiskt korrekt, det viktiga är att du och dina specifikationer förstås.
  6. u kommer inom kort att få svar från olika programmerare som vill ta jobbet. Detta tar vanligtvis från 1 dag till 1 vecka. Acceptera inte det första erbjudandet utan ytterligare men vara lite försiktig och se om det finns några fler erbjudanden. Kolla referenser till arbetstagare som vänder sig till dig, kan du enkelt göra i-Freelancer.

Kortfattat: Hur man tjänar pengar på apps

Om du vill tjäna pengar på apps, behöver du inte egna kunskaper i programmering. Använd Freelancer för att lägga utvecklingen av dina program idéer, och du kan börja tjäna pengar på apps på bara några veckor från idag.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.