Blogga

Blogga är inte bara roligt, det är också en intäktsgenererande hobby för många. Flickor i tonåren tjänar hundratusentals på sin blogg. Hur svårt kan det vara att tjäna pengar blogg?!

Blogga
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Bli rik

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

En blogg är en kappsäck av webblogg. Du kan blogga om allt mellan himmel och jord, men ofta lönar sig att hålla sig inom ett ämnesområde.

Hur man skapar en blogg?

Det första du bör göra är att köpa en domän och ett webbhotell. När du har registrerat domänen kan du skapa din blogg. Detta är lätt om du använder en web host, för här är möjligheten att installera bloggar med lätthet. En Wordpress blogg till exempel. Du kommer inte att använda wordpress.com eftersom det inte får reklam på bloggen, så du måste använda WordPress skript på din egen domän.

Vad du gör då är att köpa domänen och hosting, och sedan använda sin guiden för att installera WordPress skript på din domän. Enkel och billig, och du har en professionell blogg på några minuter. Ingen fri diskvatten, är detta en genial lösning.

Utseendet på din blogg

Du kan enkelt designa din blogg att se ut precis som du vill (det finns många mallar för detta, Mall Monster har många fina bloggmallar.

Du hittar också några färdiga mallar via Bluehost (du måste först köpa domänen och installera Wordpress via guiden av Wordpress på Bluehost välja hur din blogg ska se ut. Mallar som ansvarar så länge du har domänen på Bluehost.

Innehållet är viktigare än utseende, men en ful eller kladdigt blogg är inte särskilt tilltalande, och i värsta fall, layouten av bloggen gör att många läsare "vända i dörren."

Bloggen ska också vara snabb att ladda ner, Alsta så att läsaren inte behöver sitta en lång tid att vänta på din blogg för att visas på skärmen. 1 sekund är acceptabelt, men det tar mycket mer än 3-5 sekunder för att visa din blogg börjar få riskerar att förlora läsare.

Skriva blogginlägg

När du har din blogg klar kan du börja skriva blogginlägg (inlägg på din blogg).

Du kan börja skriva om det som intresserar dig. Det kan vara vad som helst, en hobby, något du gillar att göra eller saker du är intresserad av att köpa.

Tema för din blogg

Temat för bloggen kan vara fiske, bilmekking, destinationer i Asien, eller en personlig blogg om intressanta saker som händer i ditt liv.

"Rosa Bloggar" adresser, bland annat mode, kläder, smink, och kanske lite om fitness, mat och vissa personliga erfarenheter bloggare har haft tidigare. Driver ofta unga flickor, och några tjänar över 100.000 kronor i månaden på dessa rosa bloggar.

Det är inte bara rosa bloggar som har potential. Du kan skriva på engelska för att nå en större publik, men man måste också vara medveten om att konkurrensen är mycket hårdare. Det finns många tillräckligt med folk i Sverige för framgångsrik bloggande.

  • Rosa Blogger är nästan omöjligt att inte tjäna pengar.
  • Fitness Bloggar har ofta visat sig ha goda intjäningsförmåga
  • Samma sak gäller för bloggar om resor, mat, bilar och sport.

Nischade bloggar fungerar också otroligt bra. Oavsett om det är frimärken, leidrueskyting eller nagellack som är passion, är det möjligt att göra några pengar på det i den svenska bloggvärlden. Sverige är inte så liten som många kommer att få det, vi har över 4 miljoner Internetanvändare i landet! Nisch blogg i Sverige fungerar bra, men naturligtvis potentialen är ännu större om du skriver på engelska eller annat "världens språk".

Välj ett tema och hålla fast vid det. Det måste vara något du är intresserad av, om du inte behålla entusiasmen och bloggen dör en naturlig död ganska snabbt.

Hur man tjänar pengar blogga?

Det är inte svårt att tjäna pengar blogga. Blogga är roligt och kommer säkert att ge dig en trevlig extra inkomst om du sätter en liten ansträngning i den. Är du lycklig eller smart, kan du vara en av dem som tjänar hundratusentals blogga.

Det finns otaliga knep. Det är inte svårt att tjäna pengar på en blogg som har mycket trafik, så det första man måste göra är att se till att få trafik till din blogg.

Tjäna pengar på din blogg:

Använd en effektiv strategi för att tjäna pengar på din blogg. Hur att tjäna pengar på att blogga är en bra guide, inte dyr och värt att betala för om du planerar att spendera tid och pengar för att få en blogg för att tjäna pengar på blogg!

Utseende på din blogg:

Det finns en kort introduktion till att tjäna pengar blogga. Ovan har du all information du behöver för att komma igång, är det enda som återstår nu att prova själv. Du vet inte hur mycket du kan tjäna på detta utan att försöka.

Andra bloggare i Sverige har tjänat drygt 100.000 per månad, har en del blivit miljonärer på sin blogg. Om tonåring flickor lyckas skapa stora intäkter på en blogg, då är säkert många andra gör det? Det finns åtminstone får gå!

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.