Skapa hemsida

Idag kan vem som helst skapa en webbplats som du tjänar pengar. Du behöver inte någon kunskap om programmering eller grafisk design för att börja.

Skapa hemsida
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Bli rik

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Skapa webbplats som ger inkomster!

Det är inte längre svårt att skapa en webbplats som ger inkomster. Använd till exempel. Bluehost och du kan skapa en webbplats, blogg eller online med en enkel guide (Tips: I sina hosting paket även gratis domän).

För att tjäna pengar på en webbplats, måste du först skapa den. När du har gjort resten hem är en enkel sak.

Börja med att välja vilken typ av webbplats du vill skapa.

  • Blogg: Vissa gillar bloggen format skapar en webbplats som uppdateras ofta, ibland flera gånger i månaden.
  • Statisk webbplats: Andra vill ha en statisk sida om sig själva eller något de är intresserad
  • Butik: Ett annat alternativ skulle vara att sälja produkter i en webshop.
  • Web Service: Ett företag på nätet i form av en online-tjänst.

Alla ovan kan åstadkomma med Bluehost och det är mycket enkelt att komma igång. Följ bara sina guider, och sedan kan du skapa bloggar, webbplatser, onlinebutiker och onlinetjänster som du väljer.

Bluehost är klar skript som är installerade i det enklaste sättet, och det är kanske det enklaste och mest prisvärda sättet att komma igång med din egen hemsida, blogg, webbutik eller onlinetjänster.

Gratis hemsida och domän?

Undvik gratis hemsida / gratis domän / gratis tjänster blogg: När det gäller bloggar, det finns gratis alternativ, men dessa fradråder vi använder, eftersom det ger betydande begränsningar i frihet och du får inte tjäna pengar på samma sätt som om du hade din egen blogg på din egen domän.

Du kan använda Wordpress eller annan CMS (Content Management System), men använd den när det paras ihop med sin egen domän och webbhotell du betalat för. Den fria erbjuds alternativ är inte lämplig om du vill tjäna pengar på din sida.

Det finns ett antal nackdelar med dessa gratis tjänster och mycket få fördelar, så vi vill starkt rekommendera att du betalar för hosting och domän, oavsett om det är bara för en personlig sida, eller om du vill skapa en kommersiell webbplats.

Hur man skapar webbplats

Du behöver inga förkunskaper för att skapa hemsida. Det är mycket lätt om du använder en guide tjänst som Bluehost. Erbjudanden finns också, och du får professionella resultat utan att behöva anlita en designer eller programmerare. Allt du kan göra själv.

Allt du behöver göra är att hitta en ledig domännamn som passar ditt syfte och sedan beställa en värd (det billigaste alternativet är oftast tillräckligt bra). Skapa din webbplats på Bluehost

För att registrera din domän

Ett domännamn är lätt att upptäcka, och kostar nästan ingenting. För cirka 100 till 200.000.000 ha både webbhotell och domän.

Det är bäst att köpa domänen och hosting från samma företag, särskilt om du inte är mycket tekniskt på dig. Det betyder att allt fungerar precis som det ska, utan att behöva göra så mycket mer än att hitta en tillgänglig domän och klicka dig vidare en guide där du kan skapa allt från webbplatser till bloggar eller webbutik, verkligen nästan allt. Hitta gratis och billiga domäner på Bluehost.

Tjäna pengar på din hemsida

Det finns många sätt att tjäna pengar på din webbplats.

Webbplats med annonser - Det enklaste sättet är att skapa en webbplats och placera annonser på sidan. Annonsörer kan hämta själv eller utnyttja olika annonsnätverk.

Vårt tips: Om du vill tjäna pengar på din webbplats eller blogg kan du prova denna guide för att tjäna pengar på nätet. Det är en amerikansk guide och visar tecken på detta, men tips är bra som guld, och är direkt överförs till Sverige. Vad du lär dig här kommer att fungera lika bra för både svenska och engelska sidor.

Blogga är ett tufft sätt att tjäna pengar. Det är möjligt att tjäna pengar på din blogg om du vill överlämna dig själv och din integritet, eller om du vill relatera helt anonym. Du kan skapa en generell blogg om allt mellan himmel och jord, eller utöva en nisch blogg om ett visst ämne, valet är ditt. Om det kommer att vara möjligt att tjäna pengar blogga.

Handla är ganska uppenbart vad du tjänar när du tjänar på försäljning av varor. Vi har tidigare skrivit om hur du kan tjäna pengar i en butik utan inventering, genom att du en dropshipping webbutik.

Få trafik till din webbplats eller blogg

Detta är A och O för webbplatser, bloggar och nätbutiker. Du måste ha trafik innan du kan börja tjäna pengar på din webbplats.

Hur får man trafik till din webbplats? Detta är ett komplicerat ämne, och inte något som kan förklaras i några få meningar.

Marknadsföring webbplatsen är fortfarande inte en mycket komplicerad fråga, men det finns ett antal tema du måste förstå innan du behärskar det tillräckligt bra att det ska vara möjligt att få bra trafik.

Kom ihåg: En mycket trafik, i allmänhet ger goda inkomster om din webbplats är optimerad för "konvertera" (ett uttryck bland webbutvecklare som hänvisar till vilken utsträckning Webbplatsen är optimerad för att uppnå ett mål, till exempel att generera intäkter).

Trafiken är så viktigt. För att få trafik till din webbplats måste du förstå hur du kan marknadsföra din webbplats på en billig (gratis) sätt. Detta är väl förklaras i denna guide för att skapa trafik till din webbplats.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.