Råvaruhandel kan göra dig rik

Råvaruhandel är mycket spännande. Inte så många individer gör detta som till exempel aktiehandel och valutahandel, men det är ett lika attraktivt alternativ.

Råvaruhandel

Nätmäklare som erbjuder handel med råvaror: Prova eToro, ledande innom trading i råvaror, aktier, crypto och social trading.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Bli rik

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Vad är råvaruhandel?

Vi säger att vi handlar råvaror, men det är inte om du är en trader. Du köper inte påsar av majs eller fat olja. När du investerar i råvaror att köpa råvaror i form av råvaruderivat. Ett derivat är ett finansiellt kontrakt kopplat till ett råvarupris.

Prova trading med råvaror här

Var köper du varor? Vi fick en fråga från en läsare om hur man köper produkter. Han svarade att varor kan köpas i snabbköpet. Råvaror är inte vad en handlare, men råvaruderivat. Dessa är finansiella produkter som återspeglar råvarupriset och värde på marknaden.

Råvaruhandel måste göras via en nätmäklare som erbjuder handel i råvaruderivat.

Det finns en myriad av webbplatser som erbjuder finansiell handel. Vi rekommenderar starkt att du använder tjänster som godkänts för detta. Här är några bra alternativ att handla varor på nätet:

  • eToro erbjuder handel i aktier, CFD och råvaror. Här har du möjlighet att tjäna både uppgång och nedgång på marknaden. Detta är den billigaste nätmäklare för råvaruhandel, bara ladda små skillnader mellan köpkurs och säljkurs och därmed undvika kostsamma avgifter och provisioner. Detta är också ett bra val för varuhandeln, daytrading, aktiehandel, kryptovaluta och handla bitcoin. De har allt du behöver tekniska verktyg och håller dig uppdaterad med god analys (de flesta är gratis för stamkunder där, medan vissa analyser är reserverade för VIP-kunder).

Ovanstående tjänst ger dig möjlighet att handla derivat i guld, silver, olja, koppar och andra råvaror.

Vilka ingredienser kan du köpa?

Det beror på vad finansiella tjänster du använder. Du kan köpa jordbruksprodukter, metaller, fartyg last, råolja, el, säd, kaffe, guld, silver, och en hel mängd andra ingredienser.

Du köper och säljer råvaruderivat ord och avveckling sker kontant. När du investerar i råvaror, köper du inte själva varan, men att köpa ett bevis på att du äger en viss mängd av denna råvara. Du köper och säljer kontrakt, inte ingredienser.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.