Sjukløn

Sjukdom är praktiskt när du inte kan arbeta på ditt jobb. Här är några bra tips för dem som är för sjuka för att gå till jobbet.

Sjukløn
18. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Jobba hemifrån

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Vem kan få sjuklön?

  • Anställd som har varit anställd i minst fyra veckor har rätt till sjuklön. De får sjuklön från första dagen de är sjuka.
  • Egenföretagare och frilansare har inte samma rättigheter som anställda och bör därför ha en forsiking som de betala för att få lika rättigheter till sjuklön som oberoende. Du kommer först sjukdom efter att ha varit sjuk i 17 dagar, och du kan förlora inkomster till följd av att du är sjuk.

För sjuk för att gå till jobbet för att arbeta, men kan ni tänka er?

Vad inte dödar dig, gör dig starkare av. Låt inte sjukdomen ta makten över dig, men du kastade sjukdomen. Du har alltid ett val. När du är frisk igen kan du se tillbaka på din sjuka tid och fundera på hur bra du skulle använda sykdomstid på bästa möjliga sätt.

Du kan tjäna pengar även om du är sjuk!

Du kan använda tiden till att skapa nya möjligheter för dig själv, där du kan tjäna pengar senare! Du kan göra detta och fortfarande få sjuklön. Ingen kan neka dig att tänka och vara konstruktiva även om du får sjuklön. Läs vidare för tips om hur man kan arbeta hemifrån under din sjukdom.

Arbeta hemifrån när du är sjuk

Det finns mycket du kan göra hemifrån för att tjäna pengar. Du får inte ut ur huset ännu. Så länge du har internet och en dator har du allt du behöver.

Vi har skrivit om hur du kan göra miljontals dollar på internet. Alla dessa möjligheter, är det möjligt att göra hemifrån, och om du kan bara arbeta en timme om dagen, det är okej. Du bär inte ut dig när du är sjuk heller.

Din kropp måste få tid att läka sig själv, men medan du kan koppla av hemma och prova nya koncept för att tjäna pengar! Är inte det en bra affär? Du får sjuklön, medan ett gyllene tillfälle att ta reda på sätt att tjäna pengar som de flesta människor inte vet någonting om.

  • Tjäna pengar på internet är någon du kan göra även om du är sjuk, om du är frisk nog att sitta framför en datorskärm en timme om dagen. Få människor har goda kunskaper om detta, men belöningen för att lära sig lite om detta är bra. Läs på tjäna pengar på nätet.
  • Trading och aktiehandel. Om du har pengar, kan du lära dig lite om valutahandel eller aktiehandel. Det finns mycket pengar att tjäna, och du behöver inte spendera mycket tid på detta så länge du är villig att investera lite pengar (som inte fokuserar lite här, tjäna ganska ingenting). Börja med valutahandel och trading.
  • Fler möjligheter? Använd vår webbplats för inspiration och tips om hur man tjänar pengar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.