Falska pengar

Produktionen av falska pengar är inte så smart. Du kommer förmodligen att tas, och det är ett mycket allvarligt brott. Men: Ta reda på hur du kan skriva ut pengar helt lagligt här...

Falska pengar
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Jobba hemifrån

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Det är ett brott att tillverka falska pengar. Det är en av de få brottmål i Sverige, med en period på minst 3 år. De flesta människor som försöker fuska med falska pengar tas.

På internet finns det möjligheter att "trycka pengar":

Vi har skrivit om några fantastiska möjligheter att tjäna pengar på nätet.

Trycka pengar

Om det fanns ett lagligt sätt att trycka pengar, skulle du göra det? Naturligtvis. Du kunde trycka på "print" och i några sekunder du skulle vara tusentals dollar rikare under den korta tid du kan bli en miljardär.

Om det hade varit tillåtet att göra sina egna pengar, vad skulle hända? En devalvering av kronan, så ett paket tuggummi skulle kosta 15 miljoner. Det är vad som händer i fattiga länder där valutan är utom kontroll, det går åt helvete och regeringen skriver pengar.

Det finns bara en lagligt sätt att trycka pengar, och det är om du är anställd i "statliga pengar utskrift."

amerikaner använder termen "trycka pengar lagligt". Detta har ingenting att göra med falska pengar att göra. Vad de menar är att det finns sätt att tjäna pengar är lika enkel som print pengar. Du gör ni något för att tjäna pengar som kräver minimal ansträngning, men med massor av pengar tillbaka.

Hur kan du "print" pengar lagligt?

Det finns många sätt att göra detta. På aktiemarknaden till exempel. Är du bra kan du köpa några aktier per dag, och ta ut en vinst på några miljoner veckan efter.

Forex trading i Sverige kan vara lätt för dem som behärskar det, men för nybörjare är det nog inte lätt att bli rik.

Det är möjligt att tjäna mycket pengar på ett enkelt sätt, i en massa olika saker. PROS idrottare i världseliten kan knäppa sina fingrar, så de får en sponsor att kasta ett par miljoner för dem. "Skriv ut" pengar.

Gemensam nämnare för alla sätt att "trycka pengar", är att det kräver en viss kunskap innan du får så långt. Innan det blir en "piece of cake" att tjäna pengar måste du arbeta dig upp, få erfarenhet och kunskap, lära sig reglerna, så det blir lättare och lättare.

Det är det som är så kul om att tjäna pengar. När du blir bättre, det är alltid lättare att tjäna mer pengar.

Om du har tänkt att berika din rikedom med falska pengar, så glöm det! Det finns bättre sätt att berika sig på risk-och ger dig möjlighet att spendera pengar utan att vara rädd för att åka fast gör något olagligt.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.