Deltidsjobb

En deltidsjobb kan bidra med pengar i kassan. Vissa deltidsarbeten är väl betalt och kräver lite kunskap. Vissa deltidsarbete är öppna för alla, och du kan läsa mer om dessa jobb här.

Deltidsjobb
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Jobba hemifrån

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

en del tid jobb är perfekt för dig...

  • vill ha fler jobb för att tjäna mer pengar.
  • vill arbeta, men inte i en heltidsarbete.

Det spelar ingen roll vad du gör nu. Ett deltidsarbete kan vara lika relevant för dem som arbetar 13 timmar om dagen som dem som inte arbetar alls. Det spelar ingen roll om du är företagare, student, hemmafru eller luffare. Lite extra inkomster är något som de flesta människor kommer att acceptera, om du får en tillräckligt bra erbjudande.

Deltidsjob på internet

Här är några deltid jobb som du kan få, just nu:

  • Tjäna pengar på fotografering. Allt du behöver för att komma igång är en digitalkamera och en introduktionskurs i hur man tjänar pengar på nätet bilder rekommenderar vi här fotokurs.
  • Betalda ndersökningar som betalar dig Det är möjligt att tjäna pengar genom att svara betalda undersökningar. Här är en webbplats om betalda undersökningar. Vem som helst kan få betalt.

Läs om flera idéer till tjäna pengar på nätet.

Deltidsarbete utan arbetsgivare

Behöver för arbetsgivaren att tjäna pengar. Vad du behöver är att hitta ett sätt att skapa värde. Att hitta något som gör att du kan tjäna pengar.

Vi har redan skrivit om de många möjligheter att tjäna en miljon på ett år, och det finns inget som hindrar dig försöker här i mindre skala: Börja smått, tjäna lite pengar.

De flesta idéer här är möjligt att genomföra som en hobby också. Du behöver inte sluta ditt jobb för att lyckas i det som avses här.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.