Vill du bli miljonär

Vill du också bli miljonär? Ta reda på vad är hemligheten till att bli miljonär dollar. Läs om den spännande och roligt sätt måste du gå för att tjäna en förmögenhet på 6,7 miljoner.

Vill du bli miljonär
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Jobba hemifrån

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Det är 10.000.000 dollarmiljonärer i världen. Detta är ett imponerande antal rika människor, och står som ett bevis på att det är möjligt för de flesta att bli miljonär.

Inte svårt att bli miljonär?

Nej, det är inte svårt att bli miljonär!

Kan du spara 8000 kronor i månaden? Det kommer att ta ungefär 9 år innan du har en miljon i kontanter, om vi räknar ränta på dessa pengar.

Nio år för att bli miljonär!

Men att tjäna "bara" 1 miljon kronor, det är inte imponerande alls...

1 miljon kronor nästan ingenting...

Vad får du för en miljon idag?

Du behöver inte ens ha en centralt belägen lägenhet på 35 kvadratmeter för priset! Miljonärer titel är inte längre så utrymme som det en gång var. Det finns så många miljonärer, och de flesta lever inte exakt en lyx liv.

Vad är det som är så speciellt att vara miljonär? Inget. Absolut ingenting! Om du vill bli rik, bör du sikta högre än så. Dollar miljonär, kanske?

Vill du också bli dollarmiljonär?

Nu pratar vi! En dollarnmiljonär har ungefär 6 till 7.000.000 svenska kronor, så har du lite pengar att spendera också. Inte mycket, du är inte precis rik eller förmögen, men åtminstone på gränsen till ekonomisk bekväma.

dollar miljonär du har råd med en fin bostad, ett användbart transportmedel, och du kommer fortfarande att vara tillräckligt för en liten investering av pengar i ett stort intresse konto, lager eller valutor som kan växa större för varje till r

Vill du bli dollarmiljonär?

Även om det inte specifikt sätt att bli US-dollar miljonär, det finns massor av bra tips. Oavsett vad "stig" du väljer att bli dollarn miljonär, så det lönar sig att följa vissa grundläggande "trafikregler":

  • Tjäna massor av pengar. Detta är viktigt om du vill bli dollarn miljonär snabbt. Du behöver ta reda på hur du kan tjäna mer än en normal arbetsmiljö lön. Det tar lång tid att bli rik genom 800.000 brutto per år, ta reda på hur man kan tjäna minst 1 miljoner euro per år (vi har många specifika förslag).
  • Hårt arbete är oundviklig. Hemligheten med de flesta miljonärer som är nöjda med sina liv, är att de har kul med sitt arbete. Det spelar ingen roll vad du gör, så länge du älskar det du tjänar mycket pengar på det.
  • Var god. i det svenska samhället är medelmåtta tillräckligt bra, men för att lyckas i livet är inte tillräckligt. Du måste vara bra på ditt arbete, och vi menar verkligen bra. Det tar tid och det kräver övning, erfarenhet, trial and error, och engagerad fokus.
  • Använda pengar för att berika sig själv. Använd minst konsumtion och lyx. Placera pengarna i sin egen verksamhet, lager, valuta, eller hög avkastning och en bra överblick över resultatet för dina investeringar.
  • Investera i finans om du har kunskap, det ger bra avkastning i förhållande till risk. Aldrig investera i saker som du inte har någon kunskap om.
  • Tape minst pengar. satsa aldrig mer än du har råd att förlora. Om du förlorar pengar, försöka begränsa dina förluster.
  • Hoppa i det. Tryck dig din fysiska och mentala gränser. Sätta ribban högre hela tiden och förväntar förbättringar varje vecka.
  • Servera andra. För att hjälpa dig och berika dig själv, måste du först berika andra. Dollarmiljonärer erbjuder något av värde för andra, att de är villiga att betala för. Denna princip gäller alltid, om du tjänar pengar på internet, om du gör valutahandel, eller om du kör ditt eget företag.

Trött på att läsa om hur du kan tjäna fickpengar? Få tips som faktiskt kan göra dig lite rikare.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.