Tjäna pengar på tomflaskor

Att tjäna pengar på tomflaskor är för många en desperat handling för överlevnad. För andra är det helt enkelt miljoner i kontanter för att samla tomma flaskor. Men kan du tjäna bra på detta?

Tjäna pengar på tomflaskor
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Tjäna pengar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Vill man tjäna lite extra pengar, måste man tänka nytt.

Hur man tjänar pengar på flaskepanting?

  • Gör som de fattigaste. Den som vill tjäna lite pengar, och vi menar mycket få dollar, kan du börja gräva i soptunnor i staden. Förödmjukande och lågavlönade. Det hade varit gott om möjligheter att bli rik även detta på rätt ställen, hade det inte varit för att det är många som faktiskt gör just sådan verksamhet. Resultatet är att alla får brödsmulor, och ingen är så mycket stor fördel här.
  • Gör som kreativa småbarn. Kreativa små barn med skottkärror trålare festival områden på landsbygden och andra områden där återkommande tomma flaskor kastas runt i stort antal. Ramp Boys panter samma tomma flaskor återanvändas flera gånger tjänar kanske lite pengar, tills de får en kick av butikschef.
  • Upprätta en inteckning tjänst där du samlar tomma flaskor. Inte alla brytt sig om att deponera sina tomma flaskor, och vissa skulle nog ha föredragit att skräp bil tog de tomma flaskorna tillsammans med allt annat avfall. För många är tid mer värdefull än de pengar du får från inteckning tömmer sig. Prova koncept sossestrøk först, kan bli populär i Frogner, utan snarare som dödfödda i Grönland
  • Starta innom återvinningsbranschen. Företag som är i återvinningsbranschen tjänar pengar genom att delta i processen för återvinning, inklusive tomma flaskor. För att tjäna en miljon eller mer på flaskepanting är det förmodligen något i den riktning du bör eftersträva.

Flaskor = pengar = skatt?

Att samla flaskor är kanske ingen genial affärsidé, men några är det som tjänar på detta också. Dessutom är det väl skattefritt för många, eftersom det är väl inte en man som är så ärliga att de skatter av tomma flaskor som de har grävt från någon soptunna?

Tjänar du en miljon brutto, är du ofta kvar med 500.000 kronor. Har du möjlighet att tjäna en halv miljon på tomma flaskor är det på sätt och vis samma sak som att tjäna en miljon på något med skatt!

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.