Bli rik snabbt i Sverige

Vi har här en plan för hur man blir rik. Denna plan är inte en garanterad väg till framgång, men fortfarande kanske du kan bli rik snabbt om du försöker dessa tips!

Snabbt rik
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Tjäna pengar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Vad innebär det att vara rik? Låt oss sätta en gräns. Kan vi enas om att du är rik när du har en förmögenhet på 10 till 20 miljoner? Det är åtminstone en början.

Hur blir man rik?

Det finns många sätt att bli rik. Detta innebär att du tjänar mycket pengar, och du kan hantera dina pengar i tid.

Istället för att tala generellt om vägen till rikedom, trodde vi denna gång att gå för ett konkret exempel. Helt enkelt en plan som du kan använda för att bli rik, från början till slut.

En plan för att bli rik

Låt oss först definiera målet:

 • MÅL: En förmögenhet på 20 miljoner! Låt oss vara helt specifik. Vi sätter upp ett mål för hur mycket rikedom du vill ha; 20 miljoner svenska kronor.
 • TID: 5 år. Du kommer att tjäna 20 miljoner under de kommande 5 åren.. Det finns 4 miljoner netto i genomsnitt under de kommande 5 åren. Om du accepterar att detta är möjligt för dig: Great! Det kommer inte att bli lätt, men ingen har blivit rika utan hårt arbete (det kan fortfarande vara otroligt kul!). Hittade du detta verkar helt orealistiskt? Packa skit och krypa tillbaka till arbetsgivaren.

Hur man blir rik under de kommande 5 åren?

Som sagt, det finns många sätt att göra detta. Vissa villkor är:

 • behöver tjäna tillräckligt med pengar (totalt 20 miljoner netto 5 år)
 • behöver spendera pengar för att tjäna mer pengar.
 • måste du visa måttfullhet i din personliga konsumtion.

Här är ett exempel, en konkret plan för att göra 20 bruk i 5 år:

 1. Slutta jobbet. Om du vill satsa, du satsar du 100%. Detta är ett prioriterat projekt och du måste vara villig att riskera några förvärvsinkomster som du har nu. Det mål vi har satt (20 miljoner 5 år) är inte precis en bris, och om du lyckas måste du ge allt du har.
 2. Starta ett företag.Detta är i särklass den vanligaste sättet att bli rik. Det är viktigt att komma igång och börja tjäna pengar direkt. Detta är inte ett projekt där du kan tillbringa 4 år i utveckling och en Ari operation. Här måste du starta ett företag som tar pengar direkt.
  • Börja med en företag och välj något du är intresserad
  • Välj företagsform (aktiebolag, enskild firma, NUF...)
  • finansiering för projektet i sig, eller få investerare eller bank vid start.
  • Erbjudande något av värde. Du måste tjäna andra innan du tjänar själv. Du kan inte bara få, måste du skapa och ge till dina kunder och leverantörer.
  • Förslag om en särskild affärsidéer som du kan börja med:
   - Idéer till att tjäna miljoner av kronor på nätet
   - Börja heltid med valutahandel. Om du är tillräckligt bra kan du ha realistiska möjligheter att tjäna 20 miljoner under de kommande fem åren
   - Läs mer om starta företag.
 3. Spendera pengar för att tjäna mer pengar. Detta är den stora "hemligheten" att tjäna pengar. När du har ett par miljoner på grund saker börjar bli lättare. En bra tumregel är att för varje miljon du tjänar, kommer det att bli lättare att göra nästa. Det är starten saker är svåra och svåra, men låt inte dig själv bli motivation genom detta, fokusera på vad som kommer härnäst
  - vi har skrivit om hur du kan spendera pengar för att tjäna pengar.
 4. Kontinuerlig riskbedömning: I allt du gör, överväga de potentiella vinsterna i form av risk.
 5. Inte ge upp. Du har lämnat jobbet och målet är att du kommer att vara oberoende och bygga ett framgångsrikt företag. Om du ger upp, gör det nu. Om du först väljer att försöka tjäna 20 miljoner euro för 5 år, då måste man ge allt. Du prioriterar bort en fast inkomst, studier eller andra saker att satsa maximalt på detta. INPUT unnsyldninger, ingen vändpunkt. Varje ledig stund kan användas för att tjäna pengar och utveckla din verksamhet. Ge upp allt annat, och börja nu eller glömma det och vara nöjda med den inkomst du har idag. Inte brytas genom motgångar, men låt detta vara en drivkraft för att utföra ännu bättre.
 6. Det måste vara roligt. Det är inte lätt att bli rik, och det är hårt arbete. men om du väljer något du är intresserad och om du börja tjäna pengar snabbt nog så det kommer bli kul från början. Det är ett spel om framgång och pengar. Och om du tillåter det, då är det otänkbart kul
  -. Gör det inte bara för pengarna bli företagare gör världen till en bättre plats, och arbeta hårt på något du gillar att arbeta med, och pengarna kommer ändå.

Vill du tjäna 20 miljoner på 5 år? Det är ett mer realistiskt mål än många tror. Problemet för de flesta människor är nog att de har ett tänkesätt om pengar och inkomster som motsätter deras chanser att lyckas! Det verkar osannolikt, men det är inte!

Metod och tankesätt som har beskrivits ovan är nästan identisk med hur de flesta mångmiljonärer tänker. Om du verkligen vill bli rik är detta vägen att gå.

PS: 20 miljoner är bara en början. Bäst att ta det gradvis. Om du vill bygga en förmögenhet på 100 miljoner eller miljarder, så det är möjligt.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.