Snabba pengar på 1-2-3

Det finns många sätt att tjäna lite extra pengar på ganska snabbt, populärt kallad "snabba pengar". Här har vi lagt till en liten översikt över hur man tjänar pengar snabbt.

snabba pengar
18. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Jobba hemifrån

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Du vill ha pengar till fortet! Här är en guide till snabba pengar.

Det finns många sätt att tjäna pengar, men hur kan du få kontanter i handen så fort som möjligt?

Vad är snabba pengar?

SNABBA PENGAR kan definieras som att en betydande summa pengar på relativt kort tid. Kriteriet är att du kommer att tjäna mer än lite, för vad som ska ske så snart som möjligt.

Snabba pengar I: Kontanter i handen i dag

Har du en dålig tid och behöver pengar idag?

  1. Samla tomma flaskor: Att samla tomflaskor en het festival kväll, NOK ge er några tusen i kontanter, men annars är det inte så mycket pengar att tjäna för att rensa soptunnor för tomma flaskor. Du kan också gå från dörr till dörr för att samla in tomma flaskor om du inte känner förnedring är för stor. Om du bor på landsbygden är flaskan samla all slöseri med tid. Så väldigt mycket pengar du lyckas NOK inte att dra nytta av detta, så mycket enkla pengar, är det inte.
  2. Att ge personlig service genom dörren försäljning: Gå från dörr till dörr för att erbjuda dina tjänster. På vintern kan du erbjuda skotta, gräs sommar klippning. att göra ett bra jobb så kanske du får fler affärer. Städning, med hjälp av effekten av mat, etc. Du kan göra hela året.
  3. Guide: Ta ansvar för att guida turister runt i grannskapet. I vissa städer finns det svenska turister under hela året för att kunna tjäna några betydande pengar på detta. Tjäna mer genom att erbjuda ytterligare produkter: Till exempel att skriva ut några kartor hemma för att ytterligare sälja kartor med vinst till guiderna. Ta bilder av turisterna framför en punkt märke med en polaroidkamera, kan ta mer betalt för det (Du får billiga polaroidkamera + Spectra film på online-auktioner till utvalda nätbutiker). Boka tid med en souvenirbutik att om du avslutar resan i deras butik, så du får provision för varje försäljning.

SNABBA PENGAR II: Pengar i loppet av en vecka

Om du kan vänta några dagar till en vecka för att få pengar, då kan du göra detta:

  1. Ta ett konsumtionslån: Detta kommer att låna pengar, är räntan på pengar ofta Sky High. Om du har ställt till det genom att vara skyldig en massa pengar till hänsynslösa brottslingar, så kanske det enda säkra sättet att snabba pengar. Alla som inte är i en allvarlig krissituation bör NOK motstå frestelsen grund av den höga räntan.
  2. Sälj det du inte behöver: Vem som helst kan få lite extra pengar om de har någon omsättningsbara tillgångar, såsom en PC, TV, nya möbler, etc., eftersom detta lätt kan säljas via t ex. online-auktioner eller försäljning garaget utan att få pengar i utbyte mot sina tillgångar är tyvärr en verksamhet som varar bara så länge du har marknadsnoterade tillgångar. (Din inkomst här beror på vad du har att sälja. För en uppskattning, kolla in marknaden värdet av liknande begagnade varor online-auktioner.)

SNABBA PENGAR III: Pengar innan 30 dagar

Om du har 30 dagar tillgänglig innan du måste ha pengar så du kan få ett jobb.

  1. Sälja hamburgare: Det är inte bra betalt. Du måste vänta över en månad innan du får dina första löneutbetalningen, men att sälja hamburgare för 85 miljoner timmar är inte mycket bättre än att tigga på gatorna? Alternativt kan du besöka NAV.no att se om du kan hitta ett jobb där.
  2. Sälj digitala bilder över Internet: Du kan tjäna bra bilder pengar på att sälja över Internet, för att du behöver inte ens vara en skicklig fotograf för att få det. Läs mer om att tjäna pengar på försäljning av digitala bilder
  3. Bli en eBay partner: Här kan du faktiskt göra bra pengar, men det kommer ta lite tid innan du börjar tjäna pengar, är så snabba pengar NOK felaktiga sikt, men under loppet av ca. en månad bör du kunna ha fått kontanter i dina händer. Du måste skapa en hemsida (det kan göras enkelt med Salehoo) för att behöva vänta en månad innan pengarna förts över från din eBay affiliate-konto för att du ska ha pengar fysiskt i dina händer.

SNABBA PENGAR VI: Pengar innom 60 dagar

Om du inte har det ganska så upptagen, har du mycket bättre möjligheter att tjäna stora pengar. Eftersom det kan vara fråga om betydande belopp i förhållande till den tid du har spenderat på att göra dessa, kan det fortfarande betraktas som en snabba pengar.

 1. Blogga: Blogga kan vara lönsamt att rolig aktivitet som ger dig ett par tusen extra i månaden, eller i bästa fall kan du tjäna hundratusentals blogga, om du lyckas hitta rätt nisch att utnyttja den kommersiella potentialen. Som bloggare kan du skriva om det som intresserar dig, du kan tjäna mer pengar än i ett vanligt nio-till-fem jobb. Få några bra tips på att blogga.
 2. Köpa aktier:Investera i aktier. Detta kräver att du redan har en del kapital för att det ska vara ett skämt i början. Vissa tjänar bra pengar att investera, men många också förlora stort.
 3. Import: De flesta bör kunna tjäna åtminstone lite pengar på Dropshipping efter att ha läst denna guide om dropshipping. Genom att släppa sjöfarten finns det många goda affärsmöjligheter för de flesta människor som är villiga att göra en insats.

KOM IHÅG: SNABBA PENGAR ÄR INTE SAMMA SAK SOM LÄTT TJÄNADE PENGAR.

Tips: Läs om hur du kan tjäna 40.000 i månaden hemifrån.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.