Tjäna på betalda undersökningar hemifrån

På internet är det möjligt att delta i så kallade betalda undersökningar. Detta är särskilt intressant för oss tjejer, så många undersökningar är endast tillgängliga för kvinnor.

Tjäna på betalda undersökningar hemifrån
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Jobba hemifrån

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Du kan tjäna pengar på betalda undersökningar hemifrån

  • Undersökningarna är ofta om ekonomi: Vilka kläder du vill gå, vad man ska äta till frukost, hur du drömmer om.
  • Förutom forskning som kartor konsumtionsvanor, det finns också studier som behandlar andra preferenser, vardagsliv, tro och övertygelser, politik och allmänna omröstningar.

Betalda undersökningar på nätet

För att delta betalda undersökningar, måste du först veta var du hitta dem. Internet har en stor mängd undersökningar, men det är svårt att hålla sig uppdaterad om var du hittar dem. Därför finns det tjänster som gör allt detta för dig.

Dessa tjänster fungerar så att du kan köpa tillgång till en zon på internet. Här är hela listan med betalda undersökningar när som helst.

Hur mycket pengar kan du tjäna på betalda undersökningar?

Vissa undersökningar kan vara värt mer än 600 kronor. Det är svårt att uppskatta hur mycket du kan vinna på detta, vissa arbetar med potentiella intäkter av så mycket som 25.000 per månad (bara för att svara undersökningar!), Andra säger det varierar kraftigt. Det kommer att fråga beror på hur många betalda undersökningar som du har tillgång till, och hur många du svarar.

Här är en gratis lista över företag som erbjuder betalt undersökningar. De flesta människor tar en liten engångsavgift får du tillgång till dagliga uppdaterade undersökningar, men i gengäld får du de mest aktuella studierna som säljs.

Även i Sverige finns det människor som tjänar 10.000 - 15.000 kronor eller mer i månaden för att delta i marknadsundersökningar. Detta visar att det skulle vara förutsättningar att lyckas med betalda undersökningar i detta land.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.