Fotografering och bilder - tjäna pengar att ta bilder

Du kan tjäna bra pengar sälja dina foton online. Ta en promenad, skjuta lite bilder och lägga ut dem till försäljning på utvalda platser. Varje gång någon laddar ner dina bilder, tjänar du pengar.

Sälj dina foton online

DigiCamCash guide kostar $39 (med en 8 veckors pengarna-tillbaka-garanti). Detta är en digital produkt som ska säljas säkert genom världens största distributör av digitala produkter. Om du vill prova DigiCamCash riskfri, kan du göra det tack vare sina pengar-tillbaka-garanti: Kolla in DigiCamCash

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Jobba hemifrån

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Du kan tjäna bra pengar sälja dina foton online.

Bilder gör hemsidor, broschyrer och andra material livlig. Det finns många ändamål för vilka man behöver för att använda bilder för att ofta köpa dessa bilder.

Hur man gör bilderna pengar på att sälja?

Försäljning av bilder via Internet är en enorm flera miljarder dollar industrin, att du kan börja tjäna pengar genom att vidta enkla bilder för att omsätta dessa till försäljning.

Begreppet att tjäna pengar att ta bilder är enkelt:

  1. Ta några bilder
  2. Ladda upp dina foton till specifika platser
  3. Några ladda ner en av dina bilder
  4. Du får betalt för varje nedladdning

Låt oss illustrera med ett exempel.

Exempel

Tänk dig till exempel en person som arbetar med heltid på att skriva en blogg om att resa runt om i världen. Denna bloggare behöver bilder, många bilder. Men det kommer att ta mycket tid att ta bilder på egen hand. Vad detta bloggare gör, är att köpa bilderna.

En sökning på "travel" på Google ger oss följande resultat:

«Resultat: 1,790,000,000 for travel»

Med över 1,7 miljarder träffar med anknytning till resebranschen, så det är självklart att du kan tjäna søkkrik om du lyckas göra bra kommersiella bilder av resor motiv. Det är bara av din fantasi. I en sökning på "resa Sverige," att dyka upp nästan fem miljoner träffar, det vill säga mer än NOK för att övertyga oss om att det finns pengar att tjäna.

Ta ut din kamera, ta bilder av flygplan, hotell, turister, svenska tåg till järnvägar, bilar, svensk kultur till natur, kyrkor, för alla andra berörda runt omkring dig, att du är garanterad att tjäna pengar på dessa bilder.

Ta bilder och tjäna pengar på foto

Du behöver inte vara en bra fotograf att tjäna pengar på bilderna på Internet. Det viktigaste är att du är kommersiellt inriktade, och att ni förstår vad som krävs för att tjäna pengar på dina bilder. Du måste ta bilder som kan användas på ett stort antal webbplatser, tidningar, broschyrer, etc.

Kvaliteten är kanske inte den bästa, så länge motivet är korrekt. Knäpp några bilder av en julgran, svenska skyltar, vägarbetare, eller något som kan tänkas användas i alla sammanhang, för att du har en god chans att tjäna pengar på detta. Det är verkligen lettvindte pengar.

Hur mycket kan du tjäna?

Låt oss säga att du har 100 bilder. Låt oss vidare anta att alla dessa bilder är ned en gång per dag, och att du tjänar i genomsnitt $ 1 per foto för varje nedladdning (Detta är en mycket blygsam grund. Om du tar bra bilder, kan du tjäna flera hundra dollar per bild per dag!). På grundval av detta tjänar du $ 100 varje dag.

Hur lång tid tar det att göra 100 kommersiella bilder?

Hur länge skulle du använda för att ta ...

  • 20 bilder av vägarbetare
  • 20 bilder av båtar
  • 20 bilder av turister
  • 20 bilder av svenska fåglar (t.ex. kråkor)
  • 20 bilder av svensk kultur

Du kan nog tagit dessa bilder under en lugn vecka, för att eventuellt tjänade $ 100 dollar bara för dem, dag efter dag, om de kommersiella NOK. Det viktiga är att förstå vad bilderna köps mest.

Först när du förstår vad motiv är kommersiella, kommer du att tjäna bra pengar.

Det är en kurs på den för att tjäna pengar på att sälja bilder över Internet, kallad DigiCamCash. Här lär du dig hur man framgångsrikt sälja dina bilder via den så kallade "stock photography" webbplatser. På dessa sidor kan du köpa bilder till affärsmodellen är att fotografen får provision för varje försäljning som din webbplats genererar för dina bilder. Har du 100 bilder ligger inne kommer det att vara snabb pengar på det.

TÄNK STORT - TJÄNA MER PENGAR! 100 bilder, man kan lätt ta över en helg, eller kanske bara i en dag om du arbetar snabbt. Tänk på hur mycket du kan dra nytta om du hade 100 kommersiella bilder varje dag i 5 veckor ... så har du 3500 bilder som är ute till försäljning, att beställa varje gång någon köper en av dessa bilder kommer du att få provision för det.

Du kommer att tjäna $ 1750 varje dag om bara hälften av dina 3500 bilder hämtas en gång per dag. Hur kan du fortsätta att bygga passiva inkomster genom att låta dig kontinuerligt tjäna pengar på dina bilder, dag efter dag, även om du inte arbetar.

En bild kan laddas ner tusentals gånger, vill du tjäna pengar varje gång någon hämtar din bild.

I verkligheten kommer du inte ge dig en nedladdning per bild per dag, utan snarare att vissa av dina bilder kommer att få fler nedladdningar per dag, för andra kan inte ladda ner men i genomsnitt bör det inte ta mycket för att sätta minst en Ladda ner varje bild per dag - för att sedan inte mycket innan du kan börja tjäna bra pengar att dela dina digitala foton online.

Efter att ha tagit en bild, för att uttrycka det till försäljning på olika webbplatser, så var det små tills du tjäna bra pengar men kom ihåg att du måste vara en kommersiell uppsättning.

Andra sätt att tjäna pengar på att sälja dina bilder

Förutom att du kan tjäna pengar baserat på antal nedladdningar, kan du också tjäna bra pengar genom att arbeta som fotograf det tar professionella bilder. Du kan tjäna hundratals dollar, eller tusentals dollar för varje bild, om man är skicklig. Men det är kanske lätt att bara ta massor av bilder för att skicka iväg dem till provision-baserade tjänster

Det finns många sätt att tjäna pengar på att sälja bilder på denna marknad är NOK långt större än vad de flesta människor har tänkt på ... I nästan alla icke-animerade annonser på webbplatser på Internet, och andra medier som används för bilder. Många av dessa bilder har människor betalat för.

Hur får man igång?

Om du vill veta mer om hur du kan arbeta hemifrån för att tjäna pengar på att sälja dina bilder på nätet, kolla in DigiCamCash.

DigiCamCash kommer att lära dig allt om att bli en kommersiellt orienterad fotograf med ett huvudmål:. Att tjäna mest pengar på dina bilder. Du kommer också att ha detaljerad kunskap om hur fotografer kan skapa många olika intäkter genom att använda många smarta tekniker.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.