Starta din egen webbutik

Som försäljnings och shopping? Detta gör det möjligt att driva företag på Internet vara något för dig. Här kan du ta reda på hur du kan starta din egen webbutik. Det är enklare än du tror, och det är faktiskt en hel del kvinnor i Sverige som har försökt att driva ett företag på nätet.

Starta din egen webbutik
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Jobba hemifrån

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Är du på semester, hemmafruar, studenter eller arbetar? Vad du än gör, kan du starta en webbshop, eftersom den inte kräver lika mycket som folk tror. Uppsättning mellan 3-10 timmar i veckan och du kan om bord på försäljning inom kort!

Vad du behöver för att starta en butik på nätet:

  • Affärsidé - vad för att sälja (och tjäna pengar)
  • Företag - det tar bara 10 minuter att registrera sig på Brønnøysund registret (brreg.no)
  • Shop - du behöver en komplett webbutik där allt är planerat (eventuellt att du gör allt själv, men det är mest ett slöseri med tid när det finns gratis alternativ som människor har tillbringat tusentals timmar att skapa.)
  • Betalning Solution - ingår i många online butik paket. Om du har en egen lösning kreditkort för din butik kommer att kosta ett par tusen lappar, men du kan bara använda PayPal och liknande betalningslösning som helt gratis.

Det är mycket att tänka på innan du startar din webbutik. Använd antingen ett par timmar för mycket att göra allt helt klar innan lansering än att starta en butik på nätet som verkar oavslutade.

Hur du startar nätbutik

Det finns flera recept för att skapa webbutik. En bra guide, som också är på svenska, är Starta nätbutik. Här får du all information du behöver för att starta och driva företag via internet.

Ämnen i den här handboken:

  • Etablera företag: Lite information om företaget struktur och formalitet för dem att starta ett företag. Det är inte så skrämmande som det låter att starta ett företag. Starta en enskild firma, behöver du inte betala någonting, det är gratis!
  • Vad ska du sälja: Läs om produkter och sortiment, vad man ska sälja och vad som är värt att sälja.
  • Drop Shipping ger möjligheter att tjäna pengar i en butik, även om du inte har köpt egna varor att sälja. Läs mer om butiken utan lager.
  • Webbdesign och programmering:. Det är ganska färdiga lösningar och det är ganska begränsad i vad du behöver lära
  • Domän måste du ha en plats på internet där nätbutiken är tillgänglig för andra. Du kan ta reda på hur du köper en domän.
  • Kunder är viktigt att din butik kommer att överleva, men hur får man kunder att besöka din butik. Detta är en fråga som kommer att behandlas i guiden.

Allt detta och mer kan läsas i gratis guide på webbplatsen Starta webbutik. Den löpande butiken är speciellt kul om du gillar försäljning och shopping!

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.