Blogga: Tjäna pengar på en blogg?

Att blogga kan vara en lukrativ hobby som ger dig ett par tusen extra i månaden. En populär blogg kan också ge dig betydligt mer intäkter än en vanlig nio-till-fem jobb.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Jobba hemifrån

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Blogga definitivt erbjuder stora möjligheter att tjäna pengar, att du kan skriva om vad du är intresserad.

Det är inte bara i Amerika att folk tjänar fett på blogga. Människor i Sverige, Danmark och Norge tjänar massor av pengar men det är inte många av dem ännu. Den svenska blondinen Bella var bara 17 när hon gjorde miljoner på sin blogg.

Tjäna över $ 30.000 i månaden på att blogga

Bloggeren Rob Benwell är ung och ambitiös. Han tjäner mer pengar än de flesta av något som började som en hobby.

Benwell sier säger att han har fått NOK av alla dessa bli-rik-snabbt-programmen, att han har gjort sina egna kurser på Internet om hur man gör lika mycket eller mer pengar än han gör på blogga. Kursen har han satt ihop kallas att tjäna pengar med din blog och visar dig steg för steg vad som krävs för att tjäna pengar blogga. Det börjar med dig de grundläggande sättet att även helt friska nybörjare kan följa.

"Du behöver inga förkunskaper för att lyckas att blogga", säger Benwell", säger Benwell.

Benwell är en av många som bor fördelarna med att blogga, att vara endast 22 år gammal, han är bra. Han har ett hus till $600.000, tre bilar, och en inkomst på över $ 30.000 per månad bara från hans lilla blogga hobby. Men han är ingalunda en hjälte, det finns många bloggare som tjänar mycket mer än den här killen. Vad som skiljer honom från den största är att han är villig att dela sina viktigaste affärshemligheter att blogga med dig.

Du kan också tjäna pengar blogga

En av de viktigaste teknikerna lär du dig i guiden är "hur du kan tjäna mer än $10000 per månad" bara med en blog.

Ett annat trick som ingår i kursen är hur man tjänar pengar nästan på "autopilot" med att blogga, det är hur du skapar ett system där din blogg konverterar trafiken den får pengar utan att du aktivt måste göra något.

Trafik till din blogg

Trafik till din blogg omvandlas till kontanter vid ett antal olika instrument, särskilt i form av reklam eller partner program. Det mest värdefulla delen av kursen kommer att visa dig steg för steg hur man samlar in mest trafik till din blogg, hur detta kan mest effektivt omvandlas till kontanter.

Få första plats i Google-sökning: Du får lära dig att nå nummer 1 position i Googles søkeresultter för nästan alla sökord. Om du inte har levt under en sten de senaste åren så har du förmodligen förstår värdet av sådana insatser. Att vara nummer ett i Googles sökresultat till exempel nyckelord som tropisk semester eller laptop kan vara värda hundratusentals eller miljoner. Benwell visar hur du konvertera denna trafik till pengar.

Att tjäna penger med blogg kommer också med en pengarna-tillbaka-garanti. För att beställa e-kurs genom ett självständigt bolag som hanterar din beställning, så du kan göra en säker online shopping. Det totala priset du betalar för kursen kommer att återbetalas utan några problem om du inte är nöjd.

Pengarna-tillbaka-garanti: Som nämnts, du har 8 veckor på dig att avgöra om det verkligen var värt pengarna. Förhoppningsvis kommer du att lyckas att skapa en egen lönsam blogg efter att ha genomgått Benwell sin kurs, men om du inte ser nyttetn informationen till de program du får, du har som är ett beklagande först ta del av, kommer du få tillbaka hela beloppet för 47 $ .. Med andra ord, ingen risk att prova det här.

Innan du vet det är kanske du som tjänar pengar på att blogga. Mer om att tjäna penger på att blogga här

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.