Importera + Dropshipping | Tjäna pengar och arbeta hemifrån

De flesta bör kunna tjäna åtminstone lite pengar på Dropshipping efter att ha läst denna lilla guide. Det finns många goda affärsmöjligheter för de flesta.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Jobba hemifrån

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Dropshipping är något som de flesta människor kan göra för att tjäna pengar hemifrån med liten ansträngning.

Dropshipping innebär att du som säljare accepterar beställningar från kunder, men i stället för att hålla produkterna i sina egna aktier för att skicka dem till kunderna själva, så i stället skicka dem direkt till tillverkaren eller grossisten.

I en dropshipp avtal är mellanhand mellan tillverkare till kund (men du är inte en grossist eftersom du inte har varor i lager för att du inte är ansvarig för distributionen).

Dropshipping är idellt för individer att små företag som har lite tid över, tid som kan användas för att tjäna bra pengar.

Konceptet i ett nötskal

Dropshipping är ett enkelt sätt att tjäna pengar. Om du vill ha den korta versionen av den här artikeln så får du konceptet i ett nötskal här:

  1. Börja med att hitta tillverkare och grossister som har produkter att sälja, att erbjuda så kallade avtal om dropshipping. Du kan hitta sådana översikter som Salehoo, de är den bästa platsen dropshipping du kan hitta. Undvik gratis "råd" om företag släppa sjöfarten, för att antingen betala för medlemskap på Salehoo.
  2. Marknadsföra dina produkter i forum, online-auktioner, på din webbplats eller om du har teknisk kunskap om en webbutik. Sätta ett pris på de produkter du säljer är högre än tillverkarens pris, är skillnaden mellan dessa priser vad hamnar i fickan.
  3. Ordern kommer att skicka kunder till dig, att skicka dem vidare till tillverkaren, det är allt du behöver göra för att tjäna pengar på dropsihpping, i ett nötskal förstås.

Tre goda skäl att börja med dropshipping

Det finns många goda skäl att börja med dropshipping:

Tjäna pengar på enklare Den första huvudsakliga skälet är naturligtvis att du kan tjäna pengar, bra pengar -. Vad som kan göras på ett relativt enkelt sätt. Dina ansträngningar som "dropshipper" kan göras för en levande, för att du kan så småningom börja tjäna så mycket pengar på detta. Lättare är det att du lämnar utdelning till lagerhållning mm. till proffs. Du kan ställa dina egna pris för att tjäna bra pengar.

Det spelar ingen roll var du bor. Du kan till exempel bor i Sverige, säljer varor till amerikaner från en amerikansk tillverkare. Fördelningen tar hand om tillverkaren, och allt du behöver tänka på är att föra in order, till exempel genom att använda eBay. Även om konkurrensen är större i USA finns det större möjligheter att tjäna pengar på nästan alla nisch, och det kommer alltid att vara en omättad marknad som du kan utnyttja.

Få produkter billigare. En annan fördel med att köra med dropshipping är att du får tillgång till köpa alla typer av produkter att köpa, förutom att tjäna stora sjöfarten pengar droppe, kan du spara pengar för att köpa dina produkter direkt från tillverkaren. När du gör släppa sjöfarten är det lättare än någonsin att få super billig designer produkter, elektriska apparater, piller, medicin, hälsokost, kläder, byggmaterial, kontorsmaskiner, möbler ... till praktiskt taget allt annat som är tillgänglig för försäljning.

När du köper varor för dig själv, måste du vara noga med att inte köpa varor som inte godtagits av tullen, särskilt vissa typer av p-piller till piratkopierade varor, när du riskerar att produkterna returneras. Men det är kunden som är ansvarig när de köper produkter från dig av en producent, inte till dig som ger dropshipping tjänst (du ger basen för att tillämpa en tjänst av tillverkaren / grossisten, inte fysiska produkter till kunder, eftersom tillverkaren / grossist som tar hand om distribution).

Liten konkurrens - lättare för dig

I Skandinavien är det ingen stor konst att tjäna pengar på dropshipping. I Sverige är det mindre konkurrenter, och vinstmarginalerna är fortfarande hög i många branscher att detta är möjligt. Dessutom kan du också hitta designade produkter som liknar många dubbla priset från tillverkaren, eftersom det finns många designade produkter i Sverige som är svår att komma in.

Dropshipping är lättare än du tror!

Faktum är att släppa sjöfarten är ett mycket trevligt sätt att tjäna pengar. Kanske denna artikel kommer att göra människor medvetna om de möjligheter geni verksamhet som finns inom Dropshipping.

Du har inga egna lager av produkter för att du anförtror distribution, sjöfart, märkning osv. till proffs. Fortsätt att läsa denna artikel för att lära dig hur just du kan börja tjäna pengar på dropshipping...

Hur man tjänar pengar på dropshipping

Din vinst (pengar som går till fickan) är skillnaden mellan vad du betalar för tillverkaren eller grossist till det pris du sälja den för.

Till exempel, om du har länkat till en tillverkare som säljer designer skor att sälja dig ett par skor för 1990 med grossistpriset var 990, när du tjänar 1000 kronor.

Kort sagt, gör du dessa saker, i ordning:

  1. Kontakta tillverkarna till grossister (världen över) som erbjuder dropshipping
  2. Främja produkter
  3. Framåt order till leverantörer

Låt oss gå igenom var och en av punkterna ovan:

1. Kontakta tillverkarna grossiter.

Det första du bör göra är att hitta de ger dig möjlighet att erbjuda produkter via en Dropshipping avtal. Det är ett tidskrävande jobb, förutom att det tar tid att identifiera dessa företag eftersom det tar för lång tid att bilda sina egna erfarenheter med kvaliteterna i de olika tillverkarna har ...

Lyckligtvis finns det uppdaterade diagram som visar dig vägen till pålitliga tillverkare / grossister runt om i världen som den är lätt att göra en överenskommelse släppa sjöfarten.

Om du få värdefull information behöver du lägga några pengar i det. Däremot behöver du inte spendera $ 6895 vid ett seminarium om dropshipping. Håll dig borta från fri information där ute, det är ganska mycket helt värdelösa. Det skulle dock vara mer än NOK att få en rimlig medlemskap webbplatser med anknytning till dropshipping...

Den största spelare som är relevant för dig är Salehoo, men det finns andra. Här är två kjennte:

  • Salehoo är ett medlemskap webbplats hjälper dig att komma igång med släppa sjöfarten, för att ha gjort det väldigt enkelt för dig. De kan hjälpa dig att sälja designade produkter eller animaliska produkter med höga vinstmarginaler, såsom Gucci solglasögon, Samsung telefoner, Dolce & Gabbana kläder, Sony Playstation, klockor Citizen, Nike Air Jordan skor, och mycket mer. Salehoo gör det lätt att komma igång i dropshipping. Du betala $ 67 för ditt medlemskap, är detta en engångsavgift med pengarna-tillbaka-garanti för att garantin är säkrad genom Clickbank (som sköter betalning av digitala produkter via Internet), med andra ord, du riskerar ingentingved att prova ett medlemskap här.

De två sidorna av medlemmen är verkligen värt pengarna om du vill börja tjäna pengar på dropshipping. Och Salehoo Dropshipping / grossister är legitima tjänster med fullständigt tillbakadragande i 60 dagar.

Främja produkter

Främjande av produkterna är mycket enklare än du kanske tror.

Marknadsföring via online-auktioner: Online Auktioner är det enkla sättet att tjäna pengar i droppsipping. Vem som helst ska kunna främja produkter via online-auktioner. Du behöver oftast bara registrera dig som medlem, till exempel eBay (det är gratis), till, lägga ut en annons där för någon produkt som du kan sälja av tillverkaren eller grossisten.

Marknadsföring direkt via forumet:Ett annat enkelt sätt att tjäna pengar genom att dropshipping är att främja produkter i forumet på internet. Du behöver inte ens en webbplats för att göra detta. Allt du behöver göra är att prata om en viss produkt som du säljer av tillverkaren (men inte säga att du säljer via tillverkaren släppa sjöfarten kontrakt). De kan skicka sina order via e-post, du helt enkelt fram till producenten. Observera att många forum inte tillåter reklam i inlägget, men detta trick fungerar, men eftersom du kan lägga till egna reklam i din signatur (som visas under varje inlägg du skriver i forumet). Om du är lite kreativ kan du tjäna så mycket pengar för att fungera med dropshipping direkt via forumet på internet.

En annan sak du kan göra är att skapa en enkel hemsida, att tillägna detta till en viss produkt, till exempel designer kläder som du kan sälja för flera gånger inköpspriset. Du kan göra något så enkelt som att publicera din e-postadress.

Vissa väljer att lägga mycket kraft på detta, till exempel för att skapa sin egen online-butiker som säljer varor via avtal dropshipping istället för att ha varorna på lagret själv, att fortsätta som de kan ha skapat egna mm supportavdelning.

Som ni kan föreställa kan Dropshipping vara allt från en hobby eller ett heltidsjobb. Du kan begränsa dig att köra med detta mellan reklamfilmer på TV, eller du kan arbeta med det dag och natt.

En sak är säker, det finns mycket pengar att tjäna för dem som kommer.

Vidarebefordra order till leverantörer

Sista steget innan kunderna pengar finner sin väg in i fickan - åtminstone för din del - är att vidarebefordra order till leverantören.

Hur gör du med videresendig på de beställningar är något beror på vad PR-metod du använder. Om du tar emot beställningar via forumet eller via en online-auktion, måste du föra vidare varje ord, även till tillverkare / grossist, till exempel via e-post eller kan du använda en beställningsblankett för beställning på tillverkarens / grossist webbplats. Svårt är inte i något fall.

Du kan också ställa in automatiska system så att allt går av sig själv, men då har du endel teknisk insikt. Till exempel kan du automatisera processen att ta fram beställningar via en webbutik lösning som e-handel. Om du köper Platinum medlemskap för Dropshipping / grossister Resurser som är nämnt tidigare en komplett e-handel butik med upp till 200.000 dropshipp produkter.

Hur mycket pengar kan du tjäna?

Resultatet du får är i samband med dina ansträngningar. Du kan ta det som en hobby för att tjäna ett par tusen extra i månaden, eller så kan du göra stora affärer av dropshipping avtal för att tjäna riktigt mycket pengar.

Många människor tjänar bra pengar Dropshipping så det är fullt möjligt för alla att åtminstone tjäna ett par tusen extra i månaden på detta.

Medan amerikaner som "Average Joe & Jane" är redan i full gång att tjäna bra pengar på Dropshipping via eBay, vet inte Medelsvensson i Sverige något om vilka möjligheter vi har med dropshipping. Det är konstigt egentligen, att så få gör det i Sverige. De som gör det här på berget också fungerar bra pengar på det, så varför inte fler människor som gör detta?

En av hemligheterna med att bli rik är att vara först, eller att vara bland de första. I den meningen är detta rätt tillfälle att experimentera med dropshipping i Sverige, för här en är definitivt tidigt om du försöker att nå, särskilt inom vissa branscher som designer kläder.

Många industrier till nischmarknader för att tjäna pengar

Vinstmarginal är mycket bra för vissa företag och mindre på andra håll.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.