eBay affiliate: tjäna bra med pengar

Många människor som tjänar sitt levebröd genom att vara en eBay-partner. Den bästa tjänar $ 12 miljoner i år att eBay affiliate, vilket bekräftas av eBay själv. Det finns pengar att tjäna!

ebay affiliate

Salehoo och/eller ebay affiliate: Detta är ett program för att tjäna pengar på internet som är enkla att använda. Du kanske blir förvånad över hur lätt det är att använda detta program. De webbsidor du skapar, äger du dig själv. Här kan du prova Salehoo

20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Jobba hemifrån

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Som eBay ens skriva på sina sidor, så det finns många som tjänar sitt uppehälle genom att vara en eBay affiliate (eBay partner). Den bästa tjäna $ 12 miljoner år!

Det finns parnere som tjänar långt över dollarn miljoner om året att eBay Parnas, de flesta om inte så långt men du kan tjäna några tusenlappar extra per månad.

Lily Shen - som är affiliate manager för eBay - bekräftade i en intervju att du kan tjäna stora pengar som eBay affiliate:

När det gäller utbetalningar, ger vi inte specifika nummer i form av provision. Men några av våra bästa affiliates tjäna mycket pengar, $500,000 till en miljon dollar i månaden. Det är $ 12 miljoner år för vissa affiliates.

$12 miljoner till en partner med eBay är otroligt mycket pengar bara för att hänvisa andra eBay-användare till auktioner. Du bör få ett tips på hur man gör detta om du läser på...

Hur man tjänar pengar som ebay affiliate

Principen är enkel. Du bygger upp en hemsida, att publicera andras auktioner om detta. Om en av användarna som finns på din webbplats, klicka på en länk till en auktion på din webbplats, för att sedan köpa vad som finns på auktionen så att du tjänar pengar. Till att börja med, får du provision på 50% av de vinster som eBay har, men när du börjar göra lite mer, kan du så småningom få mer i provision, upp till 75%.

Till exempel: Om du gör en hemsida om motorcyklar, så att hänvisa till en eBay-användare till den sidan, avslutar användarens sig att köpa något, sedan dela vinsten med eBay.

Vem som helst kan tjäna pengar som eBay affiliate! Det är vår lilla vågad, men grundligt ärliga påstående. Vem som helst kan tjäna pengar med denna affiliate program. Detta låter sikekrt ganska svårt för vissa, men faktum är att precis alla till alla (åtminstone de som förstår grundläggande engelska) kanske kan tjäna pengar att eBay affiliate om de gör en liten ansträngning, låt oss förklara exakt vad du måste göra att lyckas med detta ...

Hur kan du börja tjäna pengar som eBay affiliate, kanske redan inom några minuter eller timmar om du är snabb:

eBay skript: Salehoo - skapa en ebay affiliate webbplats i så lite som tio minuter.

 1. Bygg en webbplats: Nästa steg är att bygga en webbplats som du kan använda för att marknadsföra dina eBay-auktioner. Även om du redan vet hur man bygger en webbplats kan det ta både veckor och månader innan du är klar webbplats. Glöm det, behöver du inte uppfinna hjulet på nytt. Det enklaste sättet att göra det är att köpa en färdig webbplats som är skräddarsydd för eBay affiliate program. Ett program som har fått mycket lovord är Salehoo, här är vad du behöver för att skapa så många sidor som möjligt på ett mycket enkelt sätt. De har en guide som visar hur du gör det och det är inte svårt. Om du inte förstår det ännu så har du möjlighet att begära återbetalning inom de första 60 dagarna efter köpet.
 2. Få trafik: Det sista du behöver göra för att tjäna pengar på din relation med eBay är att få trafik till din webbplats. Denna guide ger dig många tips om vad du ska göra och om man följer instruktionerna så det bör inte vara ett stort problem så länge du lägger en del arbete på det.

eBay har ett affiliate program du inte vill missa

Som nämnts identifierade affiliate manager Lily Shen att det finns affiliates som tjänar så mycket som $ 12 miljoner år i provision som affiliate. Det är naturligtvis i ytterenden av skalan. Annars, säger Shen att det är i intervallet $ 500.000 - $ 1.000.000 i år "super affiliates" tjänar. Du får inte ha orealistiska förväntningar, men det finns möjligheter att tjäna massor av pengar på eBay eftersom det kräver mycket arbete för att tjäna miljontals dollar i månaden, väldigt få kan göra det. Det är inte svårt att tjäna lite för att du inte vet hur det går förrän du har provat. När du börjar tjäna pengar, kan du arbeta dig upp om du tycker det är roligt att köra med.

Det fina med att vara ebay affiliate med en denna guide är att du kan skapa sidor under bygg-och-glöm-princip: Du skapar en hemsida, så att det blir en stadig ström av trafik genom sökmotorer som Google (Salehoo kommer att ge dig de råd du behöver för denna), att när det är gjort "glöm det", men pengarna ändå kommer in så länge du få trafik. Det finns ingen hokus-pokus.

eBay affiliates i Sverige: Att vara en ebay affiliate i Sverige är särskilt intressanta, eftersom konkurrensen om eBay medlemsförbund är ganska låg, trots att eBay har ett stort etablerat varumärke i landet. Alla kan bli ebay affiliate från Sverige (du kan behöva registrera dig direkt via Commission Junction, eller www.cj.com, som är den dominerande tjänsten för affiliate-programmet).

Hur som helst, för dem som fortfarande undrar om det finns pengar att tjäna vara ebay affiliate ... Svaret är ett självklart JA! Det finns pengar att tjäna för den som gör en liten ansträngning.

Tjäna Pengar

Salehoo (bygg en nisch butik) fungerar, att lova allt de säger att de kan göra, till skillnad från många andra "tjäna-pengar-på-Internet-applikationer." Här är alltså ett enkelt paket som gör det möjligt att sätta upp så många professionella webbplatser ebay affiliate som du vill. Ställa in plats behöver inte ta mer än några minuter, för att inom några dagar kan du förvänta dig att börja tjäna lätta pengar med dina webbsidor.

Fördelar med at bygga en nisch butik

Här är några av fördelarna med att bygga en nisch Store har även listade tio skäl till varför du ska köpa Salehoo:

 1. Salehoo är ett koncept för att tjäna pengar online som faktiskt fungerar ((hundratals framgångsrika webbplatser från bygga en nisch Store kunder är bevis för detta, se dessa webbplatser på Salehoo.
 2. Underprissatt.Ett rättvist marknadspris för bygga en nisch Store skulle ha varit $ 297, argumenterar de. Du kan köpa den för $ 97 (med förbehåll för prisändring, har de meddelat att de kommer att sätta upp priset begärs av befintliga kunder).
 3. Möjligheterna att eBay affiliate är enorma.
 4. Bygga søkeoptimaliserte hemsida. För dem som inte vet vad detta innebär, så kommer det att säga att bygga en nisch Store är helt förberedd för att det ska vara så enkelt som möjligt att få trafik till din webbplats från sökmotorer. Detta är A och O, eftersom det finns trafik till din webbplats avgör hur mycket du tjänar. (För dem som är tekniskt: Webbsidorna kan lagras på din egen webplats!)
 5. Salehoo hjelper dig att hålla dig fokuserad..
 6. Salehoo lär dig mer om att nå framgång på nätet.. Oavsett om du är ny på att tjäna pengar på internet, eller om du är en erfaren partner, kan du lära dig mycket om att starta eget. Förutom att värdefull kunskap som tjänar pengar, det är en bra affär ...
 7. Ett projekt under kontinuerlig utveckling dem som skapade BANS har förstått att för att lyckas tjäna pengar på internet då måste man följa i klassen. Den uppdaterade script ofta finns, så att du får den bästa möjligheten till framgång med sina webbplatser.
 8. Att bygga en så stor portfölj av webbplatser som du vill. Japp ... så många du vill. Skapa även flera webbplatser med bygga en nisch Store, då också ökar dina chanser att tjäna pengar.
 9. Hjälp varandra på Salehoo-forum. Som kund har du tillgång till medlemmen forum, och påståendet att detta forum ensam är värd det pris man måste betala för bygga en nisch Store.
 10. Det är roligt att använda Salehoo.

Idé: Bygg ett eBay Empire

Varför inte bygga ett litet imperium av eBay partnerwebbplatser?

Hårt arbete och kreativitet är precis vad som behövs. Nästa mål för oss är att tjäna $ 200 per dag som eBay affiliate, därifrån är det bara ett sätt ... upp, upp, upp!

Lätt att tjäna pengar med bygga en nisch Store!

Det kan knappast bli enklare än så här att tjäna några kronor på internet, eller eventuellt bygga en större förmögenhet genom att erbjuda maximal ansträngning!

Skaffa din egen eBay affiliate webbplats idag, du också

Detta är verkligen en lettvindt sätt att tjäna pengar. Nu vet du hur man tjänar pengar på eBay, utan att behöva skapa sina egna auktioner. Allt du behöver göra är att köpa paketet från Salehoo, då får du skript som gör det möjligt att bygga dessa platser, plus förklaringar till exakt vad de ska göra. Du får åtta veckor för att testa skriptet, att om du inte är nöjd får du tillbaka hela beloppet.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.