Tjäna pengar på outsourcing

Outsourcing: Om du har en bra affärsidé, men saknar kompetens att realisera denna idé på egen hand, kan det vara lämpligt att lägga ut projektet.

outsourcing tjäna pengar
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Tjäna pengar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Freelancer är den mest populära webbsidan för frilansare och dem som vill outsourca sina idéer via Internet.

Frilansare används av arbetsgivare över hela världen. Här kan vem som helst gå och registrera en uppgift som de vill utföra. Webbplatsen är den mest populära lösningen för online outsourcing. Läs mer om Freelancer här.

Nedan är ett exempel på hur man kan outsourca sina idéer. Vi ska nu titta på hur en arbetstagare har spenderat frilansare att försörja sig genom webbplatsen. Hans sätt att arbeta har varit att få andra att göra de uppgifter han behöver hjälp med, antingen eftersom inte tillräckligt med tid, eller för att han helt enkelt behöver andras kompetens plats.

Att tjäna pengar genom Freelancer

Möt en person som tjänar bra pengar från försäljningen av en Facebook-applikation (app) som kan laddas ner på iPhone och andra smarta telefoner. Outsourcing via Freelancer är hemligheten till hans framgång.

Daniel Offer en britt från Swindon, en liten stad i Wiltshire i England. Han tog examen från universitetet med en examen i ekonomi 2008. Eftersom det var i mitten av den finansiella krisen, var det inte lätt att hitta ett jobb inom finansbranschen och han insåg att han behövde ta saken i egna händer och starta eget.

Daniel ville prova med egna affärsprojekt, och han såg en potentiell marknad, såg han ett behov av en stationär "Facebook chat" program. För att förverkliga projektet, använde han programmerare från frilansare, och lagt ut utveckling det som idag är den populära appen "Chit Chat for Facebook."

Vill du bli rik på andras arbete?

Vi kommer att hålla fast det exempel som nämns ovan; Appen til Daneil har blivit en viral succé med mer än 10.000 nedladdningar om dagen! Han använder nu frilansare att lägga marknadsföring, forskning och skrivande arbete för hans företag.

I en intervju med frilansare, säger han att hans webbplats Chit Chat faarias dagar över 14.000 unika besökare och över 10.000 nedladdningar av vår Facebook meddelandeprogrammet varje dag.

Vi kommer inte att spekulera i huruvida Daniel har varit rik på sin Chit Chat app, men vi jämför dessa siffror med betydligt mer blygsamma siffror från de svenska "apps miljonärer" bör vara mer än tillräckligt Efter att ha tjänat bra pengar.

Hur du lyckas du med outsourcing via Freelancer

Daniel Offer har följande råd till alla som vill dra nytta av outsourcing via Freelancer:

  1. Ta bara så mycket risk som du har råd att förlora, men också erkänna att om du inte betalar "tillräckligt" för ett projekt, kan du projicera aldrig förverkligas. Ytterst alla leva.
  2. Att utveckla något för andra plattformar är en riskfylld verksamhet - undvika det om möjligt (Daniel utvecklar ett program som är 100% beroende på Facebook).
  3. saker tar alltid mycket längre tid än förväntat - sedan begår dina anställda att veckovis rapportering. En dålig anställd lätt kan försena projektet med flera månader, så kontrollera, kontrollera, kontrollera att de arbetar med ditt projekt. Om de inte gör det, låt dem gå och få någon annan.
  4. också vara både bestämd och rättvis - ge kredit där den beror - men lika, var inte rädd för att släppa någon eller en grupp och ange skiljedom om det inte tränar. Det är bättre att skära förluster.
  5. Du kommer inte att vinna varje gång - vara beredd att förlora lite att vinna stort.
  6. Se till att du får programmeringen görs på rätt språk - frågar flera programmerare på för-och nackdelar innan du gör ditt val om du inte förstår skillnaden. Daniel ger exempel på webbutvecklare som utvecklar sina webbplatser helt i Flash, en dålig idé om du vill ha organisk trafik från Google (eftersom Google inte kan läsa flash).
  7. Slutligen ska du inte använda hela din budget på din webbplats och / eller programmering - du behöver pengar för att marknadsföra din lösning också. Medan vissa människor är lite gles, använda några långt mer än de behöver.

Freelancer är lysande för dem som vill få hjälp av andra för att lansera sina egna projekt. Du kan hitta folk som kan hjälpa till med allt från programmering, telefonsupport, grafisk design, ekonomiska uppgifter och faktiskt de flesta av de uppgifter som kan utföras av en annan destination (t.ex. virtuella uppgifter och inte uppgifter som inte kräver att arbetstagaren fysiskt dyka upp på din plats).

Försök outsourcing sig - det är lätt

För att få inspiration och tips måste du registera dig på Freelancer och kontrollera vilka projekt andra gör. Du kan lyckas med frilansare från Sverige.

När det gäller skatter, är det en enkel sak. Du betalar för tjänster, och kan dra av detta är att utgifterna för skatt. Eftersom tjänsterna levereras från utlandet också förhindrar från mervärdesskatt.

Allt som allt ger frilansare på en massa goda möjligheter att tjäna pengar. Allt du behöver är en affärsidé som du kan tjäna pengar.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.