Webbutik utan varulager

Du behöver inte köpa dyra objekt att starta en butik på nätet. Ett antal framgångsrika svenska nätbutiker har använt slutgiltig kund avtal som ett alternativ till den egna lager.

Webbutik utan varulager
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Extra pengar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Mikke från Göteborg tjänar pengar på dropshipping:

1. Få din nätbutik. Du kan använda Bluehost för att skapa din onlinebutik. Detta är en tjänst där du kan köpa domän och hosting (dvs. serverutrymme som alla nätbutiker måste ha). På Bluehost är det enkelt att skapa en online-butik, de har färdiga lösningar där du enkelt kan komma igång med din nätbutik på egen domän.

2. Börja med dropshipping. Det finns hundratals stora dropshipping företag som levererar till Sverige, och många tusentals mindre företag som erbjuder dropshipping. För att hitta dripshipping företag som kan användas i Sverige eller övriga världen bör använda denna sidan.

Och det är allt du måste veta!

Först säger jag bara en sak. Det är billigt att hitta en teknisk lösning, använda öppen källkod eller få en utvecklare till att hjälpa dig. Allt det där är mycket billigare än att starta en butik. Det suger och det kostar så mycket att köpa en ordentlig inventering. Det kostar faktiskt en hel del skit för att starta en webbutik med egna aktier.

En lösning jag har hittat för att starta en webbutik med ett stort utbud av produkter är att göra så många hundra svenska nätbutiker redan gör:

Dropshipping kan du starta en butik på nätet utan lager, och alla dina varor i besittning av en extern leverantör, att en tillverkare eller en grossist.

flesta människor som arbetar med dropshipping du måste avse en eller flera "dropshippere". En dropshipper är en tillverkare eller grossist som erbjuder ett avtal för försäljning av deras produkter.

Sådana släppa sjöfarten avtal, alla som en online-butik eller eBay-konto får har, eller om du inte har ens det. Du kan använda annonser i tidningar eller sälja produkter till tjänster som ebay och blocket.se. Detta är ett ganska enkelt sätt att tjäna pengar.

Dropshipping i Sverige

Dropshipping är ett alternativt sätt att sköta sina affärer på som inte har samma risk. Många svenska nätbutiker har lockat dropshippere, och därmed inte har någon betydelse risk, det vill säga risken att inte sitta inne med föremål som de inte får säljas. Det enda de riskerar är 0, - i intäkter, och de kommer aldrig att gå negativ.

Börja med dropshipping i Sverige måste associeras med minst ett dropshipper. Det finns tjänster för detta. Överlägset bästa är Salehoo där du hittar ett stort antal dropshippere och "grossister" tillgängliga. När du har fått foten innanför här är en stor möjlighet att börja tjäna pengar.

Det finns flera hundra svenska nätbutiker med tjänster som Salehoo och några av omsättningen av flera hundra miljoner så jag tar det som ett tecken på att denna idé fungerar här. Vissa dropshippere som webmercs har avgifter, vet inte exakt, jag tror det är ca 10-20 tusen, och sedan Salehoo vara ett bra val för att hitta prisvärda lösningar. Salehoo kostar bara några hundra.

Dropshipping verkar ganska rent och snyggt, men det beror på att du har en leverantör som levererar i tid. Det finns många dropshipp företag svenska nätbutiker kan använda, och använda Salehoo hittar du många företag i Europa och internationellt leverera varor över hela världen, inklusive de svenska kunderna.

Dropshipping fungerar bra i Sverige, om det inte hade varit så många som hade gjort det. Det finns en anledning till varför hundratals svenska nätbutiker bygger just på en sådan droppe sjöfarten, och det är för att det är lönsamt, här är pengar att tjäna för den som vill

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.