Aktier på nätet är en guldgruva

Aktier är en guldgruva! Så här tjänar du pengar handel på Stockholmsbörsen...

Aktier på nätet är en guldgruva
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Extra pengar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Jag sparade några pengar innan jag började. Aktiehandel är inte så svårt. Du köper en aktie du tror på, och sälja när du har förlorat tron. De beslut du tar utifrån sin egen analys och inte lyssna på vad de analytiker sade i media.

Aktiehandel är en extra inkomst för mig, men nu är det kommit till den punkt att jag tjänar mer på aktier än på mitt jobb. Den strategi jag använder för att handla aktier tar så lite tid som jag behöver jobba på kapitalinvesteringar för en hel dag. Analyser ska jag göra på natten, och köp och försäljning in i systemet på önskade nivåer. Jag har en in-ut perspektiv av 4 till 8 dagar.

Handla aktier på nätet

  • Social trading är bra till CFD:er. Handla CFD:er i råvaror, aktier, valuta, kryptovaluta, index och annat.
  • eToro är en ledande social trading tjänst, bra till handel med aktier (derivater).

Vill du bli rik på aktier? Skrapa ihop lite pengar först...

Jag räddade mina inkomster och ersatte min BMW X6 till en gammal Honda. Jo jag hade cirka 1,7 miljoner när jag började.

Hitta en aktiemäklare.

Jag bifogade mig en nätmäklare (sök efter aktiehandel för att hitta tjänster) och sätta in pengar. Vad du än använder, så länge courtage är låg och de har ett gott rykte i Sverige är du säker.

Handla aktier.

Strategi är som följer: Jag handlar aktier som har visat en stigande trend på lång sikt, och som också har en stigande trend senaste 30 dagarna. Lägger till en köporder på marknaden och säljorder på 4% över kostnaden. Om det inte finns några lager som har den tekniska bilden som beskrivs här så jag är tveksam. Också betona några grundläggande analys utan endast på en mycket grundläggande nivå, och jag ser trenden för industri och tillverkning. Det är klokt att välja en bransch och hålla dig uppdaterad på den. Jag handlar mestadels med sjöfart lager.

Flera sätt att tjäna pengar på trading

Aktiehandel kan vara lätt att tjäna pengar under vissa villkor. En annan möjlighet är spännande och kan vara mycket berikande för valutahandel. Lär dig hur man tjäna pengar med valuta och forex trading.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.