Tjäna pengar på att skriva artiklar

Tjäna pengar på att skriva artiklar! Du kan skriva på svenska eller engelska och du behöver inte ens ha särskilda kunskaper för att börja med detta.

Tjäna pengar på att skriva artiklar
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Extra pengar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Sten från Lidköping har skickat oss följande tips om att tjäna extra pengar:

Du kan skriva artiklar, det är ett lätt sätt att tjäna lite extra pengar.

Tjäna pengar på att skriva:

Börja med att gå till Fiverr som hjälper dig med betalda uppdrag där du tjänar pengar på att skriva artiklar (och mycket annat). Här är uppdrag för engelska, svenska, och alla språk.

Fiverr är gratis och enkelt:

Klicka här och prova Fiverr helt gratis

Hur mycket kan du tjäna på att skriva?

Är du snabb och effektiv när du skriver, kan du tjäna en hel del. Du kan tjäna från några hundra kronor och uppåt, och det är möjligt att göra detta till ett heltidsjobb också. Jag tjänar mer än 7000 kronor i veckan på detta, även om det bara är ett deltidsjobb för mig.

Du behöver ingen speciell kunskap men om du vet något som inte är allmänt känt, blir det ännu enklare att tjäna pengar på detta, även om det inte är obligatoriskt. Du får därför inte vet mer än andra om ett ämne som basket, mode eller medicin (det kan vara vad som helst), men i vissa fall kan göra det ännu enklare att tjäna pengar på detta. Egentligen behöver du bara kunna skriva något, antingen på svenska, engelska eller annat språk.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.