Partihandel

Starta med partihandel och tjäna extra pengar. Här är en webbplats som visar dig exakt var, hur och varför man kan göra stora pengar på detta.

Partihandel
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Extra pengar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Använda Salehoo och du kan börja tjäna stora pengar på partihandel (wholesale och dropshipping).

Vi har varit i kontakt med någon som har lyckats i grossistledet. Han kommer inte att avslöja hans identitet, kommer dialogen nedan har inte samma betydelse utan en namngiven källa, men informationen här är fortfarande lika verdrifull.

Partihandel begreppet nätverk har tagit fart bland individer som vill starta företag så billigt som möjligt.

svensk ordbok definieras som partihandel partihandel, men på internet, termen annorlunda. Här är en definition som passar bättre.

Detta är engrossist:

Enligt FNs statistik är en "grossist" en återförsäljare (försäljning utan bearbetning av produkten) av nya och begagnade varor, kommersiella, institutionella eller yrkesmässiga användare, eller till andra grossister eller något där som fungerar som en agent eller mäklare för försäljning av varor till privatpersoner eller företag.

Förvirrad? Kanske resten av artikeln kommer att klara upp!

Bli rik för en 20 kröning eller två

partihandel kostar ofta mindre än 100 dollar för att starta:

- jag tillbringade väl en 20 kröning eller två, och du behöver inte en webbplats. Alla vinster tjänar du i förväg. Behöver inte ett lager eller butik heller.

Han bekräftade inkomster från verksamheten. Han tjänar över 30.000 dollar på sin grossistverksamhet på en bra dag, och aldrig en dag under 1000 under de senaste två åren. Han har dokumenterat med skärmdumpar och skriver "live".

Hur många timmar per dag lägger du på det?

- Användare sällan mer än 4 timmar per dag. Fritid betyder mer än pengar för mig just nu.

Hur kom du in här?

- Jag började väl först läsa om det på internet. Sen fick jag veta att det skulle jag få veta mer om när jag försökte, utan några förväntningar.

Har du några bra tips för andra som vill starta partihandel på internet som du?

- Prova, prova, prova. Det behöver inte läsa så mycket om det om du inte har provat det själv. Alla jag känner som kör som jag gör saker sitt sätt, ingen gör samma saker, men många lyckas även om de strategier de använder är mycket olika.

Lätt att bli rik på grossistnivå?

dina framgångar ger nästan intrycket att det är lätt att vara rik i grossistledet på internet. Är det det?

- Nej Människor måste sluta tro på jultomten. Jag arbetar små nu, tjäna bra och har mycket fritid. I början var det en hel del att lära, en hel del arbete, men också mycket spännande. Tänk särskilt första gången jag kom in tusentals dollar Paypal-konto, det var bra grejer. Nu tänker jag inte så mycket så.

Har du ett tips på hur man kan börja tjäna pengar på grossistmarknaden nu?

- Jag är ingen jultomte. Kan inte avslöja mina strategier. Salehoo har många bra tips för nybörjare, se där.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.