Kryssningsfartyg: Arbeta på kryssning

Livet är glamorös för många av de anställda, Tänk ett jobb där dagen är att segla på de sju haven, utforska världen, utforska olika kulturer, njuta av solen eller ta i Arktis. Och dessutom kan du arbeta med det du är intresserad av och få bra betalt!

Kryssningsfartyg: Arbeta på kryssning

Vill du arbeta på kryssningsfartyg? Prova de metoder som beskrivs i den här guiden för att hitta ett curise jobb.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Extra pengar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Det finns en uppsjö av möjligheter för dig att arbeta på kryssningen, bokstavligen. Här kan du arbeta med exakt du att du är intresserad av, och betalning kan vara mycket bra i flera kategorier.

Du kanske har hört talas om lågavlönade filipinere kryssningen och därmed tänkte: nej Cruise dåligt betalt och hårt arbete. Det kunde inte vara längre från sanningen. Det finns dock mycket bra betalt jobb för svenskar som vill resa runt i världen och få betalt för det.

Working små och har massor av gratis Det finns många goda möjligheter till sysselsättning för dem som väljer kryssningar som arbetsplats:? Arbete i några veckor och få gratis en månad. Denna cykel följer året på många fartyg. Arbeidssyklusene varierar, men det är ofta bra för dig att arbeta koncentrerat (med något som är roligt!) Och få mycket ledigt mellan kryssning vistelse. Betalning är också bra så länge du arbetar med annat än rengöring eller filippinska däck besättning.

Tullar på kryssning kan vara vad som helst. Du kan vara ansvarig för verksamheten och samordna dem, ett jobb som kräver minimalt utbildning efter gymnasiet. Det finns många olika affiliate provision. Du kan arbeta i en bar som bartender. Vissa kryssningar har kasinon där det är ständigt i efterfrågan på arbetskraft..

stuga kräver personalen när som helst och för mindre ambitiös i viss vuxen arbete vara relevant även för svenskar. Kocken har en viktig uppgift i kryssningen och du kommer att vara mycket belönas och stora utmaningar. Är du rolig, kan du prova som en komiker i en stand-up scenen på fartyget.

Data ingenjörer är också i efterfrågan, eftersom det finns en hel del teknik som styrs av datorer på en kryssning. Bemanning av terminaler, arbetare däck, underhållare, dansare, instruktörer för olika aktiviteter, och försäljning till distrikten är andra uppgifter.

Många kryssningar har egna köpcentrum med gåva butiker och restauranger som arbetskraft. Vissa fartyg är också utrustade med kurser och kursplaner så presentatörer är också en nödvändighet. Är du tekniskt kan få ett jobb som maskiningenjör. Magiker och trollkarlar är alltid populära, om du har en talang för att roa.

Marketing är en nödvändighet för fartyget att få tillräckligt resor, och det finns en hel del av PR arbete inom kryssningsbranschen. Sjukgymnaster och medicinsk personal, samt en läkare och sjuksköterska på de flesta kryssningar. Du kan också få jobbet för kryssningsföretag som fotograf.

Som

mate talar snabbt miljon lön. Det finns också en hel del frilansande tjänster och deltidsarbete på många kryssningar. Försäljningsombud är viktiga och alla har en sådan kryssning. PR medel är också i efterfrågan. SCUBA instruktörer i varje kryssning betydande storlek. Bistro är en av de enklaste jobb att få om du har erfarenhet av restaurangbranschen eller jobb tjänst innan.

Så det finns gott om möjligheter för dig att arbeta på kryssningen och uppleva världen. Frågan är: Hur får man dessa jobb? De annonseras inte exakt via NAV...

Nu kan du också få kryssning jobb

Det är möjligt att ta en runda av samtal till olika kontor runt om i världen för att se om de har några lediga jobb. Eller så kan du "spam" alla möjliga kryssningsfartyg organ med jobbansökan. Förmodligen kommer du att få lite med något av detta.

webbplats få ett jobb kryssningsfartyg är kanske det enklaste sättet att få en inblick i hur man får jobb på kryssningsfartyg. Här kan du läsa vad du ska göra för att få ditt drömjobb: en steg för steg beskrivning av att hitta platser att vända sig till, utformningen av ansökan och du kommer att få all den kunskap som är nödvändig.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.