Tjäna pengar på dina domäner

Många människor i Sverige har en våt dröm om att tjäna pengar på domäner. Den goda nyheten är att domänen fortfarande handel kan vara mycket lukrativ.

Tjäna pengar på dina domäner

Köpa och sälja domäner: Det är fortfarande möjligt att tjäna bra pengar att underteckna gratis domäner och lägga till dessa till försäljning. I artikeln finns en föreslagen metod för hur detta görs.

Bäst sätt att köpa domäner: Svenska domänregistreringsföretag är oftast dyra, och många är extremt ogynnsamma om du har mer än en domän. Köpa domäner på Bluehost och du får det bästa priset för lediag domäner, från en seriös aktör som vet hur dina domäner hanteras på bästa möjliga sätt.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Egen hemsida och domän

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Det är möjligt att tjäna en massa pengar på domän handel.

Du kanske har läst om personer som har gjort det stora som domän hajar, som har miljarder i intäkter och flyger runt i privata jetplan? Detta är inte en fantasivärld, men den här världen har blivit.

Domäner kan vara mycket värdefullt:

  • dyraste domän som någonsin har sålts gick för 2,2 miljarder euro (business.com).
  • svenska. com domännamn säljs även av de hundratals och miljoner-klass. Domänen nav.no, till exempel såldes för 4,3 miljoner.

Det säger sig självt att det kan vara lönsamt att köpa domäner. Det är inte bara "stjärna domäner" som går för stora summor. Det finns fortfarande miljontals icke-registrerade (tillgänglig) domäner som kan köpas och föröka dina pengar.

Hur man tjänar pengar med domän handel

Köp områden där det är billigt, men ser inte blinda bara på priset.

att köpa icke-registrerade domäner är oftast billigt. Undantaget är om du använder en svensk domänregistreringsföretag.

svenska domänregistreringsföretag och webbhotell är oftast dyra och några har årliga avgifter 150 dollar eller mer per domän, och några svenska domänregistreringsföretag och hosting också svin dyra avgifter för ytterligare domäner.

Du bör också undvika oseriöst registrarer domän. I värsta fall riskerar du att förlora din domän eftersom de inte förnya din domän i tid, även om du betalt för det.

Så med alla medel använda antingen en bra utländsk webbhotell / domänregistreringsföretag.

Användare Bluehost kan du registrera domäner för en brukdel av priset.

Bluehost är ett legitimt domänregistreringsföretag, som också har stora möjligheter för dem som vill publicera innehåll på dessa domäner. Till exempel med deras online webbredaktör utveckla sina egna sidor (blogg, webbshop, forum eller på annat sätt) av domänen.

Dessutom finns det andra fördelar med att använda bara Bluehost. Här kan du "parkera" domänen och tjäna pengar på reklamintäkter från någon trafik domän.

ett år kan du räkna med att tjäna minst $ 10 även på en parkerad domän, och sedan har du redan tjänat din domän avgift (om du använder Bluehost, sinne). < / p>

Med andra ord, det finns lite risk som är förknippad med att köpa domäner. Det är inte få sålt alla dina domäner, och vissa kan ta flera till r innan blir såld, men vanligtvis kommer de att uppgå annonsintäkter från parkerade domäner täcker större delen av kostnaden, och ofta kommer du också att kunna dra nytta av det.

Domenehaienes huvudsakliga verksamhet är att tjäna pengar för att köpa upp domäner billiga (ofta gratis, icke-registrerade domäner), och sedan sälja dem vidare.

stora vinsten i domän handeln kommer först när du börjar sälja dina domäner. Sedan kan du snabbt börja göra allvar summa pengar. Vissa domäner kan tjäna bara några hundra på, medan andra kan säljas för flera hundra tusen dollar.

Hur du tjäner pengar på domänhandel

Det är lätt att börja som "domenehai", och du kan enkelt börja i liten skala.

  1. Börja med att hitta en domän eller ett par domäner som du tar har värde för andra.
  2. Kontrollera om din domän är tillgänglig, och i så fall kan du köpa den billigaste av Bluehost.
  3. När du har förvärvat domänen reklam till världen
  4. Använd ad tjänster sedo.com, QXL, finn.no.
  5. Vänta en köpare att kontakta dig.

gäller prisstrategi i domän handel:

Om domänen är av god kvalitet, bör du be säljaren att få en bud. Du kommer att bli förvånad över hur mycket vissa köpare är villiga att ge för en bra domän.

domäner av mindre god kvalitet kan vara en fördel att sätta ett pris, eftersom många köpare ofta inte intresserade av att starta ett budrunda i mindre viktiga områden.

Domain Trading för avancerade spekulanter

annan strategi för att tjäna pengar på domäner som professionell domän spekulanter användning är att köpa domäner som redan är registrerade, och sedan sälja dem till ett högre pris. Det är inte så lätt som att tjäna pengar tillgängliga för att registrera domäner och sälja dem, så du bör nog först få lite erfarenhet av att registrera domäner som inte är registrerade, och sedan sälja dessa.

fördel med att köpa domännamn som redan registrerats, är det lättare att hitta domäner som är av god kvalitet.

nackdel är att det kräver att du investerar mycket mer pengar, eftersom det kostar mest att köpa bra domäner som redan är registrerade, och det är svårt att få en bra affär genom typiska reklamtjänster.

Din största chans att lyckas och vinst i området handel är nog genom att registrera gratis domäner och sedan sälja dem.

inte falla i fällan nybörjare Välj ett domänregistreringsföretag som är både legitimt och som har bra priser på inköp av tillgängliga domäner. Bluehost är vår nummer ett rekommendation till domän handel.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.