Gratis hemsida

Läs om gratis webbplatser och vad alternativet till gratis hemsida är. När du är klar läser, kommer du att förstå varför gratis hemsida bör undvikas.

Gratis hemsida
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Egen hemsida och domän

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

OBS: Vår definition av Hem här är en webbplats, oavsett om det är en privat hey-här-är-i webbplats, ett online fotogalleri, en blogg, webbshop, forum eller vad det nu kan vara.

Du kan få gratis hemsida på wordpress.com och blogger.com - men vet att det inte är en bra lösning. Det begränsar kraftigt i ditt hem.

Nej tack vare gratis hemsida

Vi rekommenderar starkt att du skapar en separat domän för ditt hem och spara din sida på ett seriöst webbhotell.

För mer information se vad vi har skrivit andra artiklar:

Ingen fri lunch på Internet snarare

Varför gratis webbplatser och fria bloggar undvikas?

    Inte
  • tal: Det finns gränser för vad du kan skriva
  • begränsat lagringsutrymme
  • De kan torka din blogg eller hemsida utan förvarning
  • När
  • inte kan anpassa ditt hem som du vill ha det.
  • Du kan inte lägga annonser och tjäna pengar på sidan om du vill det någon gång i framtiden.
  • du inte äger ditt eget hem.

du inte äger ditt eget hem!

Den sista punkten bör undersökas, eftersom det är viktigt. leverantör av fri bostad sida. Tekniskt har du upphovsrätten till vad du har skrivit, men du behöver inte äger webbplats eller blogg.

Dessutom, om du senare bestämmer att du vill överföra hem till din egen domän, kommer du att straffas i sökmotorerna eftersom innehållet är en dubblett (vi kommer inte att gå in på tekniska detaljer här, men tro oss :. detta är mycket önskvärt och kan resultera i ditt hem vara borta från sökresultaten och osynliga för andra som söker din sida)

Du får vad du betalar för. En hemsida som är gratis är aldrig ett bra alternativ.

Hur man gör en hemsida?

det första bör du skapa hemsida, se åtminstone till att den är gjord av din domän, och ett webbhotell paket som du har betalat för.

Se vår guide till att skapa hemsida

Oavsett om det är en privat blogg, en hemsida med en presentation av företaget, eller annan typ av webbplats, bör du alltid din sida på sin egen domän, och de servrar som du hyr. Det kan vara servrar som delas med många andra (så kallade "delad hosting"), men för all del använda ett välkänt företag för att göra det.

Bästa stället att köpa domäner och webbutrymme

För registrering av domäner och hosting, kan vi till exempel rekommendera Bluehost som är ett ledande webbhotell och en utmärkt plats där du kan registrera din domän.

Bluehost får du ett verktyg för att enkelt starta någon typ av hemsida, oavsett om det är blogg, presentationssida eller andra sidor.

Gå till Bluehost för mer information.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.