Hur man tjänar pengar på trading

Många handlare undrar hur de kan tjäna mer pengar handel. Det mest pragmatiska sättet att göra det kan vara att rådfråga de handlare som faktiskt lyckas, och sedan kopiera dem.

Tjäna på trading
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Trading

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Vi har fått flera förfrågningar från läsare i samband med hur att börja tjäna pengar på trading.

Svaret är att om du ska tjäna pengar på trading, och då menar vi att tjäna en massa pengar, så måste du hitta en strategi som fungerar.

Att hitta en lönsam strategi kan ta år, eller det kan ta bara några dagar, även för en nybörjare.

Social handel hjälper dig att tjäna pengar

Det enklaste alternativet är förmodligen att använda sociala handelsnätverk. Här har du möjlighet att lära sig hur andra människor tjänar pengar handel, och du kan enkelt se och följa vad andra aktörer handlar i realtid. På så sätt kan du lära dig mycket om handel även utan att investera en enda krona själv.

Prova social handel med eToro (gratis demo)

Ännu enklare är det tillräckligt att använda sociala tradingnätverk. Med detta verktyg kan du helt automatiskt kopiera andra näringsidkare.

Låt oss säga att du söka i databasen över 2 miljoner handlare. Här är en handfull aktörer som har haft en otrolig prestation under de senaste 12 månaderna. Du väljer att följa en av dessa handlare, som har uppnått fennomenale 2356% vinst under det senaste året.

Under de kommande 3 månaderna följer handlare, och redan under den första månaden går portfölj ökade med 70%. Nästa månad kommer det att finnas en negativ avkastning, men du väljer att hålla ut eftersom du stödja dig med tidigare resultat. Detta visar sig vara lönsam, och näringsidkaren kan följa tjäna 487% avkastning under de tre månaderna efter denna handlare.

Hade du kopierat denna handlare hade detta varit det enklaste pengar du någonsin tjänat. Om du hade sätt inn 100.000 kronor på skulle du lämnas med 487.000 kronor före skatt (fortfarande en fin vinst för kapitalskatt är 30%).

Om du följer näringsidkaren gör pengar, kommer du också pengar. Med social trading är nästan lite som att sätta sina pengar på andra handlare portföljer, snarare än att investera direkt i marknaden. Detta minimerar risken, och vi har också lärt oss att det finns mycket mer förutsägbart att lägga sina pengar än direkta aktörer på marknaden.

Varför finns det fortfarande så få som ser möjligheterna med social handel?

Vi har inte svaret, men att det kan vara lätt att tjäna pengar är absolut säker. Allt du behöver göra är att automatiskt kopiera en näringsidkare som redan tjänar bra pengar, och om han fortsätter att uppnå positiv avkastning du kommer att tjäna pengar.

Så lätt är det, men det finns fortfarande få som talar om detta i Sverige, men i utlandet är social handel redan helt, finansmarknad och bland hobby spekulanter och andra som är intresserade av att tjäna pengar.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.