Råvaruhandel

Råvaruhandel som vi tänker på det inom finans, gå inte ut för att köpa varor i sig, men det är snarare råvarukontrakt i form av till exempel Contracts for Difference (CFD) eller optioner.

Råvaruhandel
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Trading

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Syftet med råvaruhandel (eller snarare handel där råvaror är det underliggande värdet) är att få en avkastning på investeringen, och därmed tjäna pengar.

Frågan är: Hur man tjänar pengar köpa och sälja råvaror?

När du köper som sagt inte själva varan, men du handla varor via olika andra handelsinstrument. alternativ är en sak du kan handla i när du handel med råvaror.

En annan sak du kan göra för att investera i råvaror är att handla CFDs.

Hur man tjänar pengar på råvaruhandel

Att tjäna pengar på råvaruhandel du måste veta vad du gör. Med andra ord måste du lära råvaruhandel. Den goda nyheten är att detta är relativt lätt att lära sig. Förmodligen mycket enklare än att handla med aktier, till exempel.

Hur man tjänar pengar på råvaror:

  1. Hitta en nätmäklare. Vi rekommenderar denna nätmäklare om du har erfarenhet av handel från tidigare (inte nödvändigtvis med råvaruhandel).
  2. Få erfarenhet. Börja agera omedelbart för att få en förståelse för marknaden. Så småningom kommer du att lära dig olika strategier och du kommer se vad du tjänar pengar, och vad du inte tjäna pengar.
  3. Hitta en lönsam strategi och upprepa processen igen så länge det fungerar. Om något fungerar i liten skala, är det troligt att det är något du kan tjäna pengar i större skala. Satsa mer men annars följer samma procedur som tidigare, och du kommer att göra mycket mer pengar med en strategi som du redan vet fungerar.

Det bästa sättet att lära sig att tjäna pengar på råvaruhandel är att börja handla så tidigt som möjligt. Börja inte med att köpa en mängd teoretiska läroböcker. Du gör inte pengar på läsning. Vad du tjänar är att få erfarenhet om vad som är lönsamt och vad som inte fungerar. För att få den erfarenhet du behöver för att börja handla.

Du kommer naturligtvis inte riskera stora mängder tills du vet vad du gör, men det kan vara bra att prova med mycket små summor pengar så tidigt som möjligt så att du får en känsla för vad det egentligen handlar om.

CFD-handel till råvaruhandel

CFD-handel är en av de bästa svenska sätt att handla för daytraders på nätet, inte bara för att de är överlägset billigast, men också för att de har en handelsplattform med bra verktyg för teknisk analys. De som har konton här också få dagliga handelsvolymen rekommendationer och häri är ofta mycket lönsam och konkreta tips på vad handeln.

CFD-trading är vår favorit i råvaruhandel. När du köper producera här, det händer genom CFD (Contracts for Difference). Detta är enligt vår mening det perfekta sättet att handla varor på.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.