Social trading

Social trading är den nyaste och mest spännande sätt att verka på de finansiella marknaderna.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Trading

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Social trading är det nya sättet att investera och handla på de finansiella marknaderna.

Prova social trading med eToro

Social handel innebär förbinder handlare från hela världen tillsammans som en stor nätverk. I detta nätverk kan handlare dra nytta av varandras kunskaper och erfarenheter, så att du kan handla smartare tillsammans.

Den samlade kunskap man får genom social handel kan leda till att uppnå en fenomenal avkastning.

Vad är social Trading?

Social handel definieras av Wikipedia (på ett något märkligt sätt) som en process där investerare gör handel beslut baserat på den kombinerade finansiell information finns tillgänglig via en mängd online-applikationer.

Socialt finansiell analys

Med social handel kan analysera finansiella data i ett helt nytt sätt:

  • Tills nyligen har det funnits grundläggande data och teknisk analys som har varit de grundläggande verktygen för att göra investeringsbeslut.
  • Nya sociala indikatorer ger investerare realtidsinformation via ett öppet system som visar alla transaktioner för näringsidkare i Investment Network.
  • Socialt finansiell analys är det nya sättet att analysera ekonomisk information, och har visat sig vara ett mycket effektivt verktyg i linje med grundläggande och teknisk analys.

Sociala handel är det nya sättet att handla

Investerare kan inte längre enbart beroende fundamental och teknisk analys. Ignorerar den sociala aspekten av handel, sedan ignorerar några av de viktigaste uppgifterna på marknaden:

Den psykologi styr marknaden och den sociala finansiell analys kommer närmare de psykologiska förhållanden än någon annan form av finansiell analys.

Sociala handel är en naturlig utveckling av finansiell handel, kan historien sammanfattas så här:

  • Innan internet, präglades av finansiell handel mellan kunder och mäklare, som var centrerad kring fysiska platser som börser och finansmarknader handel.
  • Med internet online handel var den nya formen av finansiell handel.
  • Återupplivandet av webb 2,0 och sisiale nätverk med Facebook och Twitter som ledande aktörer innebar ett nytt sätt att dela information. Detta markerade småningom den finansiella världen.
  • Finansiella aktörer uppfattade sociala nätverk som en ny källa till viktig information. Ett antal framgångsrika affärsmän har använt sociala nätverk som en viktig resurs för att samla finansiella, ekonomiska och teknisk information.
  • Finansiella företag uppfattade denna nya trend, och utvecklade sociala nätverk som syftar till att handlare och investerare.
  • Investment Network bildades på basis av sociala nätverk som modell.

Vår prognos är att analysen av social handel kommer att bli en lika viktigt verktyg för handlare som grundläggande och teknisk analys är idag.

Online nätverk för valuta- och råvarutrading

Det finns bara ett begränsat antal investeringar nätverk. Detta beror främst på att det är ett nätverk som överskuggar alla andra.

Precis som det finns många sociala nätverk, så det finns många investeringar nätverk online. Men det finns bara ett nät som dominerar.

eToro, det största trading-nätverk här miljoner traders, och du kan följa och kopiera de bästa handlarna.

Socialt handel i Sverige

Följande är exempel på avkastning du kan få genom att följa och kopiera handlare i sociala investeringsnätverk.

Som du kan se, kan du uppnått en avkastning på 457,6% genom att kopiera hans handling. Allt du skulle ha behövt göra är att klicka på "Kopiera näringsidkare" 12 månader innan denna skärm togs och du kunde ha gjort en förmögenhet. Som ni kan se från skärmen har Trader "asibrahimet" 20 prenumeranter (kopiator), och alla som har följt honom de senaste 12 månaderna varit en fantastisk avkastning.

Prova sociala handel

Social handel är inte bara en av de enklaste sätten att driva handel, men också en av de mest effektiva. Här har du direkt tillgång till psykologi marknaden och du är närmare till alla triggers som är avgörande för prestanda

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.