Social trading

Social trading är med sina miljoner aktiva användare det smarta sättet att handla.

Social trading
18. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Trading

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Sociala investeringstjänster har skapat ett enkelt verktyg för att hjälpa handlare som du att investera och handla med valutor och råvaror på Internet.

Se vad andra handlare handlar just nu. Följ de bästa handlarna och kopiering deras handlingar automatiskt. Det är ett smartare sätt att handla:

Klicka här för att prova social trading i Sverige

* All handel innebär risk. Endast riskera kapital du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Detta inlägg är av utbildningsyfte och bör inte betraktas som investeringsrådgivning.

Social trading i Sverige

Med social trading kan du se, följa och kopiera över två miljoner handlare i världens största investering nätverk. Bekanta dig med en unik möjlighet att tjäna pengar på sociala handel.

Detta är ett socialt handelsplattform som binder dig mot miljontals andra aktörer och ger dig möjlighet att dra nytta av den samlade kunskap i nätverket.
En pionjär i sociala handel

Via social trading kommer att ha tillgång till bland annat Kopiera Trader och Guru Finder. Dessa möjligheter har dessa tjänster varit en pionjär i handel på internet, och är idag ledande inom sociala handel.

Kommunikation och förmågan att dela information mellan aktörerna är nyckeln till framgång. Du kan tänka på öppen bok som en gigantisk samling av handlare.

Via handel foder du ständigt värdefull information som hjälper dig att sunda investeringsbeslut. Här kan du se näringar som är öppna för alla användare av öppen bok, eller så kan du filtrera resultaten av dina personliga preferenser.

Här är en lista över de bästa 100 handlare som har uppnått den högsta avkastningen under de senaste månaderna, var en av dessa handlare kan du kopiera fritt automatiskt bibehålla samma avkastning som dessa.

Det är självklart att det finns pengar att tjäna genom att kopiera en del av de 100 handlare, som också har en användarbas på 2 miljoner handlare!

Liksom alla sociala nätverk med respekt för sig själva via social trading tjänster kan du kommunicera med andra användare via kommentarer, "gillar" och personlig forum.

Styrkan av den öppna boken är inte bara antalet användare, utan också funktionalitet handel program.

Sociala trading tjänster tar idén om social handel längre än någon annan plattform någonsin har gjort, och täcker mer än bara enkel kommunikation, och ger dig möjlighet att verkligen dra nytta av andra aktörer expertis inom ett helt nytt sätt som inte tidigare varit möjligt.
Minimera risken genom att kopiera portföljer

Med social trading kan du också automatiskt kopiera positioner de bästa handlare i nätverket, och om du vill kan du bygga ett slags portfölj baserad på andra näringsidkare portföljer (som bland användare som kallas "folk-tradingportföljen").

Du behöver inte längre ta itu volatila marknader. Nu kan du minimera riskerna och investerar i marknaden indirekt via andra framgångsrika handlare.

Faktum andra aktörer i den övre-100 listan är mycket mer förutsägbara än marknaderna själva. Om en näringsidkare har fått en stadig avkastning på sina pengar under de senaste 7-8 månaderna, så är det mest troligt att han kommer att kunna fortsätta denna trend några månader. Kopiera och tjäna pengar!

Varje näringsidkare kan kopiera upp till 20% av det investerade pengar som du har i ditt konto. Så du kan bara luta dig tillbaka och låta andra handla åt dig. Du kan avbryta kopieringen en näringsidkare eller tar över ett företag själv, och du kan styra din handel konto som du vill.

Kopiera traders med social trading

Social trading tjänster är utan tvekan ett av de bästa investeringen plattformer på internet.

Här kan du kopiera automatiskt de bästa handlare som uppnår fennomenal avkastning på valutamarknaderna.

Social trading är ett utmärkt, och du kan kopiera de bästa traders enkelt. Sociala handelsnätverk har miljoner av användare.

Alla åtgärder i en annan näringsidkare får reproduceras, på ett snabbt och enkelt sätt. Om du vill avbryta en handel eller ta över portföljen till en annan näringsidkare, kan du göra det när som helst.

Social trading ger fler möjligheter att tjäna pengar på de finansiella marknaderna än någon annan online-mäklare.

Så fungerar social trading:

Allt du behöver är ett gratis konto. Därifrån kan du söka efter de handlare som har uppnått den bästa avkastningen inom en period du definierar.

När du ser en näringsidkare som du gillar kan du välja helt enkelt hur mycket av dina egna pengar med social trading som ska användas för denna handlare. Så du är på väg, och när det valde näringsidkaren gör pengar, då du tjäna pengar.

Vilka alternativ finns till social trading?

Det finns inga bra alternativ till sociala investeringsnätverk om du vill prova social trading.

Vi gillar särskilt det faktum att allt är så intuitivt: Du kan bara logga in på plattformen och du kommer att se vad som kan göras. Det finns inte alltför många komplicerade funktioner här som stör handeln, för oss har det varit en stor fördel. Plattformen till många sociala handelsnätverk är också snabb och tillförlitlig, och som handlare måste vi säga att det är förmodligen den viktigaste av alla.

All handel innebär risk. Betygsätt endast kapital som du kan tolerera förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Detta innehåll är endast för träningsändamål och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Kryptiska valutor kan fluktuera betydligt i värde och är därför inte tillämpliga på alla investerare. Handel i kryptografiska valutor omfattas inte av någon EU-förordning. Endast riskera kapital du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Detta inlägg är av utbildningsyfte och bör inte betraktas som investeringsrådgivning.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.