Skuld och skuldproblem

Vad är den verkliga hemligheten till att få ut av skuldproblem och undvika framtida problem med inkasso

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Trading

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Vad är den verkliga hemligheten till att få ut av skuldproblem och undvika framtida problem med inkasso. Svaret får du här.

Om det finns en "hemlig" för att få ut av skulden, vad skulle det vara. Det finns ingen magisk formel, inget hjälper ängel, men det är en genial lösning: DU.

Du är lösningen på dina skuldproblem. Det kan också vara orsaken till att dessa problem uppstod alls.

På samma sätt som många skulden på miljö och samhälle när något går fel, kan du vrida det och säga att det var du som var problemet. Det var du .. valde att ta itu konsumenten, eller som inte utbilda dig så att du fick en bra betalande jobb, eller som valde att tillbringa hela din förmögenhet på spel.

Sluta skylla på andra, sluta skylla dig själv

Den har inte för avsikt att gå runt skyller på andra eller sig själva om du har skuldproblem. Det kan vara samhällets fel, eller det kan vara ditt fel att du nu har hamnat i en svår ekonomisk situation. Men bara du är kvar med skuldproblem.

Skuldproblem är en börda för dig och för samhället - men det kommer att ta mycket för samhället (läs: regeringen) vill hjälpa dig. Du kan få en skuldsanering om du verkligen vill köra, men det är sällan den bästa lösningen.

Så, vad du behöver göra för att bli av med din skuld problem att fokusera på lösningen. Och när du tar dig tid att skylla på andra, eller ännu värre - samhället - så att du inte fokusera på lösningen, men du fokuserar på problemet. Därför bör du genast sluta att skylla på andra och dig själv för den situation du befinner dig i.

Fokusera på en lösning för att minska skulderna

Din ekonomiska situation kan vara svårt. Din situation kan vara svårt, men du ska veta att det finns andra med betydligt mer allvarliga skuldproblem än de som tidigare kunnat vända situationen till sin fördel.

Vissa företagare som står inför dåliga har hundratals miljoner i skuld, och deras liv verkar vara förlorad i extrem skuld, de bedöms skuld. Ändå ser vi att några av de personer som fastnar i situationer som verkar förstöra sin egen ekonomi för livet, inte att faktiskt göra det ändå. Dessa företagare vet att verksamheten handlar om att gripa möjligheter.

Verksamhet handlar om att lösa problem - genom att fokusera på lösningar.

Så det är vad du behöver göra, fokusera på lösningar (och det finns alltid en lösning på skuldproblem, oavsett hur svårt din ekonomiska situation verkar vara idag).

"Detta är lösningen på min skuld problem"

Du läser förmodligen denna artikel eftersom du har skuldproblem (eller om du vill förbereda dig mot eventuella framtida skuldproblem). Vi har ett förslag till dig ..

Lösningen på din skuldproblem: Det finns inget definitivt svar, men vi föreslår att när du slutar läsa den här artikeln hittar du papper och penna, och ange sedan mitten av papper: "Lösningen på mina skuldproblem" och rita en cirkel runt detta. Skriv sedan allt du kan tänka på hur att lösa dina skuldproblem.

* Glöm sunt förnuft när du gör denna uppgift, och bara låta tankarna flöda fritt. I denna fas du bara hitta möjliga idéer, betyder det inte att du måste inse allt du skriver på papper.

* Skriv allt du kan tänka (det kan vara fördelaktigt att använda ett A3 papper eller sätta ihop två stycken A4-papper så att du har gott om utrymme att skriva). Du kan skriva något i stil med "sluta köpa: rök, godis, läsk ..", "Ge mig en extra inkomst på nätet", "Spendera minst 60% av din lön varje månad för att betala av skulden" . etc.

* När du fullt hela arket kommer förmodligen ha kommit med många dåliga idéer, men också några bra idéer som du inte har tänkt på förut.

* Anslut nu orsaken igen. Håll goda idéer du komma med, och skriva dem på ett nytt blad så att du har de som riktmärke för saker att göra, och detta kan titta på varje dag.

Ta reda på exakt hur mycket du är skyldig

En av de saker du bör skriva ner på ett papper över är att ta reda på exakt vad du är skyldig skulden.

Ditt problem är att du har skulder att betala. Du bör ha fokuserat tillräckligt på denna fråga till dig en detaljerad översikt över hur mycket du är skyldig, hur mycket du har i bruk, vad du har i inkomst. Du bör också skriva upp en budget som du beskriva din framtida personliga ekonomi.

Det är en stor hjälp i att få allt på papper exakt hur mycket pengar du spenderar, och hur mycket du har i skuld, och hur mycket pengar du tjänar.

Efter en översikt, så du bör inte längre dröja över problemet, men att hitta en lösning på problemet. Skriv en konkret plan för hur man kan förbättra din situation, och vidta alla relavant aspekteri gäller din personliga ekonomi.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.