Tid är pengar

Det är en bra fråga för dig som vill bli rik

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Trading

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Det är en bra fråga för dig som vill bli rik. Tid är pengar. Du kan tjäna mer pengar och bli rik om du lär dig att prioritera din tid på rätt sätt och om du använder din tid mer effektivt.

Nu talas det om att förlänga tiden på dygnet är det inte fysiskt möjligt. Frågan "Hur får man mer tid" vi strävar här hur du kan få mer tid för de saker du vill göra.

Vi har alla exakt 23 timmar 56 minuter och 4 sekunder tillgängliga inom en dag. Inget du gör kommer att ändra på det. Men det finns fortfarande mycket du kan ändra för att uppnå mer på kortare tid.

Det kan finnas många skäl till varför en person vill ha mer tid. Till exempel mer tid med familj och vänner, mer fritid, mer tid för att lyckas i sin karriär, mer tid att göra allt du vill spendera din tid, när du använder minst tid på de saker du hatar.

Låt oss titta på hur du kan få mer tid:

1) göra mer på kortare tid. Du betyder mer tid för dig att prioritera andra saker. Bli mer effektiv genom att utnyttja tiden bättre.

2) Prioritera din tid annorlunda. Gör vad som är viktigt för dig till förmån för den som inte är viktigt.

3) Leva längre. Detta är det enda sättet att få mer tid i bokstavlig mening. Det finns många livsförlängande åtgärder. Att göra hälsosamma och smarta hälsa val kan hjälpa dig med detta, som vi annars inte kommer att gå in på här. Begränsning av risk i förhållande till potentiellt farliga aktiviteter är också ett sätt att styrka den längre livslängden.

Ja, tid är pengar.

Bill Gates och Warren Buffet har varken mer eller mindre timmar på en dag än vad du har. De är båda bland världens rikaste, och skillnaden mellan dessa två och du är hur att tillbringa sin tid.

Vad du spendera din tid är kraftigt bidrar till att påverka vilka resultat du får. Spendera mycket tid att tjäna pengar, eller att tänka på hur du kan tjäna pengar, så kommer du förmodligen att tjäna mer pengar.

Även meta föredra att tid är pengar inte får tas bokstavligt, det är en nyttig påminnelse för alla som vill tjäna mer pengar och bli rik.

Få mer tid

Hur får man mer tid att göra vad du vill egentligen bara handlar om att två saker: effektivitet och prioriteringar.

Detta tema är ett perfekt exempel på hur sunt förnuft tillämpas inte i parksis. Merparten av denna artikel är förmodligen självklart, men det hjälper inte om du inte har tillbringat tid att tänka på vad du använder tid på, och vad man bör ägna sin tid.

Om du inte använder tipsen nedan redan, då kan du börja nu. Följ tipsen och du kommer säkert att få mer tid att göra mer av det du vill göra, kommer du att uppnå mer på kortare tid och du kommer att upptäcka en ny värld av möjligheter.

Prioritera din tid bättre

Om man tittar på hur några prioriterar sin tid som en kommer att hitta en massa saker. Prova och logga allt du tillbringar tid på en dag.

Vissa är världsmästare att slösa sin tid, och i det sammanhanget de slänger värdefulla möjligheter.

Till exempel: Om du vill titta dåliga TV-program är inget annat än ett slöseri med dyrbara minuter och timmar av en människas liv. Det är inte konstigt att så många fortfarande fattiga i både pengar och erfarenhet när kvällar spenderas på smärtsamma dåliga tv-program och andra meningslösa aktiviteter.

För vissa stater inte ens "timmar" längre, men "TV-kväll". Inte konstigt många upplever en brist på tid.

Med tanke på alternativen, är det milt förvånande att människor väljer att spendera tid några vridna aktiviteter. De kanske inte har tänkt på alternativ alls. Vilka är alternativen?

Offra först, få belöning senare

Som människor har vi möjlighet att schemalägga tid har vi möjlighet att förstå att det kan vara nödvändigt att offra först för att få en belöning senare.

Även djur har en instinktiv uppfattning att arbetet kommer före belöning: ekorren horder arbetar hårt under hösten för att Boggs upp ett lager av nötter för den kalla vintern.

Varför finns det så många människor som inte förstår detta konceptet "ger innan du njuter"? Till exempel kommer en liten ansträngning varje natt i stället för trashy TV-tittande ackumuleras så småningom till en större belöning. Det kan vara en formidabel investering i tid.

De flesta människor som klagar över för lite tid har intelligens nog att leva bättre liv. De gör bara inte, av mer eller mindre mystiska skäl. Överensstämmelse är oftast bara tragiskt, varför finns det så många som väljer att underminera sin egen tankeförmåga till förmån för permanent gräns och byråkrati? Andra gör bäst.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.