CFD (Contracts for Difference)

CFD kontrakt för skillnad och ger nya möjligheter för dem som vill tjäna på aktier, råvaror, valutor och index. Lär dig hur du startar handel med CFDs på ett lönsamt sätt här.

CFD (Contracts for Difference)

Prova trading: gratis demo - prova CFD-trading här utan risk!

20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Trading

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

CFD står för "contracts for differences" och kallas ett derivat.

Derivat är finansiella produkter där de spekulerar i en prisförändring i de underliggande instrumenten. Ett underliggande instrument kan vara en aktie, valuta-, råvaru-eller annat av värde.

Enkelt uttryckt är en CFD en återspegling av en annan säkerhet. Till exempel en CFD återspeglar värdet av ett bestånd eller en valuta.

Att köpa en CFD på en aktie ger många av samma rättigheter som om du hade ägt aktien. Även om du inte äger den fysiska lager, kommer du fortfarande ekesmpel tilldelats utdelning.

Tjäna massor av pengar med CFD?

Det finns många anledningar att handla i CFD, om det underliggande vara aktier, valutor, råvaror eller något annat. Särskilt när det gäller ökade vinstmöjligheter.

För det är lätt att "flytta" (inteckning) en CFD, vilket ger dig möjlighet att tjäna oerhört mycket mer pengar. Priset du måste betala för att få möjlighet att tjäna mer löper ökad risk, men det är så att ökade potentiella intäkter och ökad risk brukar gå hand i hand annars bra.

Mäklare där du kan handla CFD

Det finns få online-mäklare som erbjuder utmärkta lösningar för CFD-handel. I Sverige finns det bara en mäklare som vi skulle vilja rekommendera här. Detta online mäklare är att återvända till denna mycket bra. Här kan du handla CFD, aktier, valutor, råvaror, index och ETF. Utmärkta verktyg för teknisk analys, och har ett bra handelsplattform till datorer där avslut genom en nedladdningsbar applikation (ofta en bättre lösning än att agera direkt via webbläsare). Dessutom har de ett handelssystem för mobiltelefoner, där du kan shoppa direkt via mobilen.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.