Träbearbetning och träfigurer

Snickeri kan vara roligt, och det är bra för kroppen med lite fysiskt arbete. Dessutom kan du tjäna pengar som hobbysnickare, och du kan tjäna tillräckligt till att göra det till levebröd.

Träbearbetning och träfigurer
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Snabba cash

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

  • Alla som kan lite snickeriarbete och träbearbetning vill spara mycket pengar.
  • Dessutom har du möjlighet att tjäna pengar genom att tillverka och sälja träarbete.

Woodworking4Home är ett paket som är perfekt för dig som vill arbeta hemifrån med snickerier och bearbetning av material av trä. Här får du över 14.000 ritningar av olika saker du kan göra med trä, och du kan sälja med vinst på nätet.

För att börja tjäna pengar på detta, måste du först veta vad du ska göra.

Tjäna pengar på träbearbetning och träfigurer

På hemsidan Woodworking4Home hitta några 14.000 blåkopior med instruktioner för olika saker du kan göra.

Grundaren av denna snickeriprojekten är John Metz (från Wisconsin, USA), och han säger att man inte behöver vara en expert för att tjäna pengar på detta. Din "snickeri-erfarenhet" är inte signifikant.

- Mina planer är utformade så att du ska kunna göra jobbet snabbt och billig. Det ger professionella resultat varje gång, säger Metz.

Är du född med "tio tummen"? Inga problem! Steg för steg guide hjälper dig att skapa de mest fantastiska saker. Du behöver inte vara en snickare eller hantverkare till framgång för dessa projekt.

Om du har försökt att göra något med trä innan, och inte uppnått goda resultat? Vi har gjort väl de flesta minst en gång i träslöjd i skolan, eller när du sätter ihop en fancy planmöbler från möbelaffären. Det är frustrerande, och du får det bara att rösta, även efter att du har kontrollerat saker om och om igen. Det är i sådana situationer man behöver en detaljerad plan med enkla förklaringar för att guida dig ett steg i taget.

Hur tjänar man pengar på trä- och snickeriarbeten?

Köpa paketet med 14.000 blåkopior. Du måste hitta något från dessa planer som du tror kommer att sälja här i Sverige. Det finns många vackra teckningar här, och mycket av det kan du sälja till höga priser, vilket innebär att du uppnår en bra timlön för ditt arbete.

Woodworking4Home biblioteket med ritningar är verkligen en guldgruva för dem som ser möjligheterna. När du har skapat en eller flera produkter, kan du sälja dem.

Då frågan blir:

Var säljer du dina skapelser?

Det finns många ställen att sälja dina skapelser. Här är den enklaste möjlighet för dig:

  • Sälja din snickeriarbeten över internet. Detta är den absolut enklaste sättet, och det kräver minst arbete från dig. Använd eBay, QXL.se eller Sveriges största kjöp och sälj marknad: Blocket.se.
  • Sälja på torget. Sverige har många möjligheter att stå upp och sälja på gatan eller i en fyrkant. Nära där du bor det finns förmodligen några möjligheter.
  • Sälja produkter via din hemsida eller blog. Du måste skapa hemsida och använda den för att sälja dina hantverk.
  • Sälja i bulk till butiker som säljer till sina kunder (slutanvändare). Detta är ett sätt att göra snabba pengar om du får ett avtal med en butik. Många olika butiker kan vara relevanta: livsmedelsbutiker (för närvarande säljer dessa mycket mer än bara livsmedel!), Souvenirbutiker, butiker möbler.
  • Sälja dina hantverk på festivaler. Finns många festivaler i Sverige, Skandinavien övrigt och Europa som är utmärkt på att sälja dessa produkter på samma sätt som vi talar om här.

Tjäna pengar som hobbysnickare du också!

Vad väntar du på?

Om du gillade det här jobb-hemifrån-tips, är bara att komma igång.

Det enda du behöver investera är att köpa ritningar från Woodworking4Home, och sedan köpa vissa material och eventuella verktyg.

Det är lätt att sälja dessa saker, och du kan faktiskt tjäna mycket bra med pengar på det här.

Hur mycket kan du tjäna?

Vi känner en egenföretagare som säljer träfigurer och snickeritjänster i Sverige, och han säljer för över 7 miljoner per år!

Han har ingen snickeriutbildning och tillbringade bara 2 veckor att lära sig tekniken innan han startade företaget.

Stora inkomstmöjligheter för alla som gillar att arbeta med händerna:

Besök hemsidan till Woodworking4Home och börja tjäna pengar på något som är roligt du också! Detta är ett genialiskt sätt att tjäna inkomster hemifrån, och det är kul att jobba med.

TIPS: WoodWorking4Home kostar $49,00, och det är också det pris du betalar om du beställer från Sverige. De har en "pengarna tillbaka-garanti" som varar i två månader, så om du är osäker, vet du att du har möjlighet att testa detta paket med 14.000 ritningar helt riskfritt.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.