Betalda undersökningar (enkäter)

Betalda undersökningar är att delta i marknadsundersökningar via internet. Du svarar på enkla frågor och vill få betalt när du slutför undersökningarna. Tjäna upp till 25.000 kronor i månaden.

Betalda undersökningar (enkäter)

Många webbplatser säljer tillgång till listor över betalda undersökningar. Några av dessa webbplatser är legitima och mycket bra, andra inte. Här är en lista över betalda undersökningar i Sverige.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Snabba cash

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Betalda undersökningar är en stor möjlighet för dem som vill tjäna pengar på internet, och du behöver inte särskilda kvalifikationer.

Webbplatser med betalda undersökningar

Här är några webbplatser som säljer listor med betalda undersökningar.

Vi har testat flera sådana tjänster själva, och detta var den vi fann som gav oss de bästa resultaten:

  • Denna listan över betalda undersökningar är en medlemsförening och en webbplats med betalda undersökningar. Dom har tusentals undersökningar, som också är för svenska medlemmar. Dom betalar $5 till $50 per undersökning!
  • Lista över svenska betalda undersökningar - undersökningar värda $10 - $40/styck. Nyckeln till att tjäna pengar på undersökningar på nätet, är att inte bara ta en eller två undersökningar per månad, men 60-100 undersökningar varje månad.

Vi tycker ovanstående tjänster är mycket bättre än till exempel Ciao, Triba och alla andra som människor i Sverige använder, där du kan tjäna upp till kanske 100 kronor per månad (om du har tur). I de tjänster vi har testat ovan kan du tjäna tusentals varje vecka.

Hur man tjänar pengar på betalda undersökningar?

Hur man tjänar pengar på betalda undersökningar? Det är en fråga om kvantitet, och hur mycket du får betalt för varje undersökning. Om du svarar på tillräckligt med betalda undersökningar kommer du att tjäna mycket pengar.

Hur mycket kan du tjäna på betalda undersökningar?

Vi kan inte garantera att våra läsare kommer att tjäna pengar på undersökningar. Vi vet att människor i Sverige tjänar från 10.000 till 25.000 per månad på betalda undersökningar, men då måste du också svara på många undersökningar.

Exakt hur mycket är det möjligt att du kan tjäna, måste du ta reda på själv. Det är möjligt att tjäna pengar på betalda undersökningar, det är säkert.

Räkneexempel på betalda undersökningar:

Om du tar 1000 enkäter varje månad och tjänar i genomsnitt $2 per undersökning, kommer du inom en månad att tjäna $2000 (cirka 12.000 svenska kronor), som är 144.000 kronor varje år! Om det tar 2 minuter att slutföra varje enkät, kommer du att tillbringa 33 timmar på att tjäna 12.000 dollar!

Det finns en enorm potential i betalda undersökningar! Om folk hade lagt skeptisen åt sidan och verkligen försökte detta, skulle de ha sett att det var möjligt att tjäna pengar här.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.