CFD-handel på nätet från Sverige

CFD (Contract for Difference) låter dig äga en position i en valuta, lager, index eller råvara utan att nödvändigtvis ha det underliggande instrumentet.

CFD-handel

CFD är ett finansiellt instrument. Det är inte bara begränsat till aktier (så många tror), men kan också användas för valuta, råvaror, index, kryptovalutor och andra finansiella instrument.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Valutahandel

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Fördelen med CFD-handel

Fördelen med CFD-handel är att det inte finns någon provisioner.

När vi vet att provisioner är en av de främsta anledningarna till att så många aktiva handlare misslyckas, står det självklart att det här är en stor fördel.

Handla CFD:er här:

När mäklaren är ute av bilden blir det mycket lättare att handla med finansiella instrument.

En annan viktig punkt för CFD-handel är att det är ett mycket effektivare sätt att handla ett traditionellt finansiellt instrumenthandel.

* Handel med CFD och derivat med växling innebär hög risk och passar inte alla. Förstå riskerna innan du börjar och var noga med att bara använda de pengar du har råd att förlora. Det bästa alternativet för dem som inte är erfarna spekulanter kan vara att prova ett träningskonto som inte kostar pengar eller kräver inlåning, det är riskfritt och du kan få en bättre förståelse för vad det handlar om.

Inte alla online-mäklare erbjuder CFD-handel. När du först hittar en webbmäklare som erbjuder handel i skillnadskontrakt är det inte säkert att marginalkravet är så mycket att skryta om. Det finns helt enkelt inte så många CFD-tjänster som har både rättvis handel och gynnsamma marginalkrav.

Du kan använda en CFD-tjänst för handel i CFD, det här är typiskt internationella tjänster med licenser i ett antal länder. Begränsa dig inte till norska webmäklare, eftersom valet här är ganska blygsamt och tävlingen är svårare bland de utländska webbmäklare, som gynnar handlare.

Det finns ett stort utbud av webbmäklare att välja mellan inom CFD-handel. Det kommer alltid att vara en fördel att handla med en reglerad mäklare.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.