Social handel i aktier och valuta

Vi försökte sociala handel i aktier och valuta. Detta är social trading som används av miljoner handlare.

Social handel i aktier och valuta

Vi har mycket goda erfarenheter från social trading. Detta är en typ nätmäklare som har vågat beträda nya vägar, och dessa nätverk har lyckats.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Valutahandel

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Fakta om social trading nätverk:

  • Sociala investeringsnätverk kan ha miljoner användare.
  • Delta i social trading.
  • Social handel ger dig möjlighet att se vad andra handlare i social trading nätverk nätverket köper och säljer.
  • Du kan följa andra handlare, och även kopiera deras exakta åtgärder.
  • Om de handlarna du kopierar tjänar pengar på sin investeringar, kommer du också tjäna pengar.

Här kan du prova social trading i Sverige

eToro är världens ledande sociala investeringsnätverk och används av miljontals handlare över hela världen. Handla aktier utan provisioner, CFD, valutor, kryptokurser, ETF. Kopiera andra, eller kopiera dig själv och tjäna en extra inkomst: Handel med bitcoin och cryptocurrency, valutor, aktier och index, råvaror, optioner.

Det är billigt att handla med sociala trading nätverk, de låga spreadar och inga andra avgifter än skillnaden mellan inköpspriset och försäljningspriset.

Sociala investeringsnätverk bättre än konkurrerande online mäklare

Det finns många handelsplattformar att välja mellan på nätet, men få har erbjudit social handel, och ännu färre har ett bra erbjudande. social trading nätverk är en unik nätmäklare, och våra erfarenheter efter att ha läst om de olika nätmäklare som erbjuder ren sociala handel, social trading nätverk då definitivt i en klass för sig.

Sociala investeringsnätverk är online mäklare uppmärksammade vi har gedigen erfarenhet av, men vi har försökt demo konoter i några av de konkurrenter och kan säga att social trading nätverk är mycket bättre än de andra i detta segment. Billiga och bra, och miles före konkurrenterna när det gäller kvaliteten på handelsplattformen.

Sociala investeringsnätverk demo

Sociala investeringsnätverk har således en god handelsplattform, men istället för att lista alla de funktioner som gör detta en stor plattform, är det lika lätt att testa det själv.

Demo av social trading nätverk gratis. Allt du behöver göra för att försöka handel social trading nätverk är att registrera med ditt namn, e-post och telefonnummer - och välj ett användarnamn och lösenord. Detta är en legitim tjänst med finansiell reglering, och naturligtvis är helt säker att använda.

Kopiera de bästa handlarna

VARNING: Innan vi låter oss ryckas vi kan lika gärna ta en varning till att börja med: Genom social trading nätverk kan du handla i utländsk valuta och CFD produkter. Detta innebär naturligtvis en risk för förlust (även om syftet med handeln är att generera avkastning och tjäna pengar). Så du kan förlora pengar genom att använda social trading nätverk. Även de "experter" (den bästa handlare) social trading nätverk kommer att förlora ibland. Så detta är inte ett garanterat sätt att tjäna pengar, men möjligheten är definitivt närvarande.

Sociala investeringsnätverk är en bra plattform för både nybörjare och avancerade handlare. Här kan du prova social handel, valutahandel och annan trading.

Kopiera de bästa aktörerna - Detta är en strategi som är lika enkel som den är genial. Som jag sa, kan det vara så att även de bästa också förlora pengar. I valutahandel, det finns inga garantier. Man bör dock ha en rimlig chans att tjäna pengar social trading nätverk om du kopierar en näringsidkare som har haft en god postitive avkastning under en viss period.

Strategi för att tjäna pengar på social trading nätverk

En strategi som har fungerat bra med oss ​​är att kopiera de aktörer som har haft extremt bra avkastning under en period av 2-3 månader. Dessa handlare följer vi för ett par veckor innan vi lämnade överväger handlarna som ska kopieras.

Sociala investeringsnätverk slutsats och erfarenheter

Före mötet med social trading nätverk social handel var något helt nytt för oss. Det stora antalet användare och social trading nätverk popularitet var det som gjorde oss nyfikna att prova deras tjänst. Det är en helt annan att bygga en sorts människa-baserad portfölj än bara handla själva instrumenten.

Vi har bara positiva erfarenheter med att använda social trading nätverk. Det är en mycket bra tjänst som har överraskat positivt och bolaget som driver tjänsten allvarligt och regleras. Det gör oss känner i säkra händer när vi använder denna tjänst.

Sociala investeringsnätverk är väldigt roligt, och som ni kan föreställa - social! Vi har varit i kontakt med flera intressanta människor som delar vår passion för trading. social trading nätverk har också ändrat vår uppfattning att valutahandel var bara för de särskilda intressen i detta land. På social trading nätverk är många svenska handlare och social trading nätverk faktiskt en trevlig plats att vända en chatt med andra forex handlare i Sverige.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.