eToro demo: Prova aktiehandel och CFD-handel gratis

Prova en demo av den populära eToro-tjänsten. Du kan handla med både svenska och utländska aktier och ETF:er, liksom derivat i cryptocurrency, optioner och mer i form av CFD:er.

18. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Valutahandel

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

eToro har låga kostnader och en unik handelsplattform.

Det här är inte en traditionell webbmäklare och har unika funktioner som vissa andra tjänster kanske inte tävlar med. Handelsmöjligheter och det sociala handelsnätverket är den största fördelen, men det finns andra positiva funktioner i eToro.

Aktier. På eToro kan du handla 100% i aktier med 0% i provision och de har fri handel. Detta gäller inte för kort- eller inriktad handel med aktier, men också här är de konkurrenskraftiga i pris. eToro har tydliga priser och en uppdaterad prislista finns tillgänglig på webbplatsen.

Många handelsalternativ. På eToro finns ett stort urval av aktier, både svenska och utländska. De har inte heller några avgifter, engångsavgifter eller administrationsavgifter för aktiehandel.

Handelsmöjligheter inkluderar aktier, valutor, råvaror, derivat, via CFD:er.

Uunikt socialt handelsnätverk. Här är miljontals handlare och en unik atmosfär. Lär känna och handla med ledande handlare från hela världen.

eToro är världens ledande sociala investeringsnätverk

När du som handlare börjar använda eToro har du direkt tillgång till det populära sociala handelsnätverket. Du har då möjlighet att diskutera och övervaka vad andra handlare i och utanför Sverige handlar, och du kan jämföra handelsstrategier

Kopiera andra, eller kopiera dig själv och tjäna en extra inkomst:

Det är möjligt att automatiskt kopiera handelsportföljer till alla andra eToro-användare som har en öppen profil. Om du vill handla anonymt utan att ingå i deras sociala handelsnätverk kan du också göra detta genom att ställa in din profil till "privat". När du öppnar ett konto kommer det att vara privat, så se till att öppna det om du vill att andra ska se vad du köper och säljer. Fördelen med detta är att andra kan kopiera dig och du kan tjäna extra pengar. I skrivande stund kommer du att få 2% årligen av all kapital som är öronmärkt kopiering av din portfölj. Om du har många handlare som kopierar dig kan det vara en betydande summa ganska snabbt.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.